Catalogus

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

26.05.2022 00:00

Fittingen, OPGW en ADSS fittingen voor optische kabels

Reageer op advertentie

Momenteel beschikt ons bedrijf over een grote capaciteit voor de productie van diverse voorgevormde spiraalfittingen, waaronder OPGW- en ADSS-fittingen voor optische kabels, samen met fittingen voor geleiderlijnen en aardingsdraden.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co Ltd is een nieuw bedrijf dat zich bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling, productie en handel. De onderneming is gevestigd op nr. 189 Hengshan Street in de high-tech ontwikkelingszone van Shijiazhuang, provincie Hebei, China, en bestrijkt een oppervlakte van 26.593 vierkante meter.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. vervaardigt speciale voorgevormde spiraalvormige fittingen, die op grote schaal worden gebruikt in transmissielijnen. Momenteel heeft ons bedrijf de grote capaciteit om veel verschillende voorgevormde spiraalvormige fittingen in één jaar te produceren, met inbegrip van OPGW en ADSS fittingen voor optische kabels, evenals fittingen voor elektriciteitsleidingen en aardingsleidingen.r hoogspanningsleidingen en aardleidingen, die onlangs de tests van het National Power Line Construction Research Institute en het Shanghai Electric Cable Research Institute hebben doorstaan en zijn aangewezen door de groep van deskundigen van het Hebei Economic and Trade Committee. Ons bedrijf is erkend als een high-tech onderneming door het Hebei Wetenschap en Techniek Bureau.

Sinds de oprichting, hebben wij meer aandacht aan de kwaliteit van onze producten besteed, het kwaliteitsbegrip van ons personeel versterkt en een perfect kwaliteitscontrolesysteem gebouwd, zodat hebben wij de kwalificatie van ISO 9001:2008 internationaal kwaliteitssysteem verkregen. Er zijn genoeg deskundigen en geavanceerde apparatuur voor productie en testen in ons bedrijf. Onze producten zijn verkocht aan vele plaatsen in binnen- en buitenland en gebruikt in fabrieken van verschillende spanningsniveaus. Onze producten zijn getest in alle weersomstandigheden en werken nog steeds zeer goed zonder enig probleem.

Om de klanten een nauwkeurig en doeltreffend plan ter vermindering van de trillingen te kunnen aanbieden, heeft onze onderneming een trillingslaboratorium opgericht met de hulp van deskundigen op het gebied van transmissielijnen en de trillingsdeskundigen van de nationale elektriciteitsmaatschappij. Wij kunnen de prestatiekenmerken en de vermoeiingsfunctie van de trillingsdemper testen en de evaluatie van de trillingsvermindering in OPGW en ADSS optische kabels controleren, en zo een wetenschappelijke testbasis verschaffen voor het ontwerp van de trillingsvermindering in de projecten.

Onze kwaliteitsrichtlijn: Wij stellen de klant centraal, concentreren ons op de innovatie van technieken, versterken en perfectioneren het kwaliteitscontrolesysteem, en leveren een high-tech product voor de ontwikkeling van elektrische energie.

Ons kwantiteitsdoel: Het geschiktheidspercentage van producten is 100%; de klantengoedkeuring bereikt 95%.Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Locatie
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Einddatum
06.04.2023 14:35