Catalogus

eTower Dienst en Product - logistieke software-oplossingen

10.06.2022 00:00

eTower Dienst en Product - logistieke software-oplossingen

Reageer op advertentie

Etower is gespecialiseerd in Cross-border logistieke software-oplossingen, met inbegrip van Last-mile samenwerking, FBA management systeem Platform, grensoverschrijdende logistieke ecosysteem, monitoring pakket gegevens Management Dashboard, Pakket Logistiek Systeem, logistiek Sales en SLA verslag, toezicht op de abnormale status van perceel, logistiek management software Billing Module, meer detail bekijken, contact met ons op!

eTower logistieke software-oplossingen met Cross-border eCommerce logistiek samenwerkingsplatform helpt u door de one-stop digitale logistieke dienstverleningsketen, kosten te verlagen, efficiëntie te verbeteren, en u snel de industrieleider te maken.

Onze Service

In het licht van de digitale transformatie trend van de logistieke sector en de geleidelijke toename van het volume van de bestelling gegevens, hoe effectief te controleren en volgen van uw logistieke informatie gegevens is uitgegroeid tot de kern uitdaging voor grensoverschrijdende logistieke dienstverleners en grensoverschrijdende e-commerce bedrijven. Het ontwikkelen van individuele EDI-verbindingen of het ontwikkelen van software voor het verwerken van ordergegevens zal veel kosten, eTower zet zich in om one-stop grensoverschrijdende logistieke oplossingen en grensoverschrijdende e-commerce logistieke service te bieden voor grensoverschrijdende third-party logistieke (3pl) providers en grensoverschrijdende eCommerce ondernemingen, het openstellen van de hele keten van grensoverschrijdende logistieke gegevens, het realiseren van de echte controleerbare gegevens van alle knooppunten en eenvoudig toezicht, zodat uw bedrijf niet langer beperkt wordt door technische problemen.

Ondersteuning

1. Transportbeheer in logistiek: Meer dan 50 coöperatieve nationale last-mile vervoerders om last-mile samenwerking te krijgen, en meer dan 10.000 eCommerce verkopers hebben het eTower systeem ingevoerd. Het systeem heeft 1.500.000 + dagelijkse orderverwerkingscapaciteit bereikt, en de cumulatieve orders hebben 400 miljoen overschreden.

2.Hiermee kunt u alle gebieden die Amazon diensten kunnen bereiken.

3.Ondersteuning van snelle API-interface verbinding met verkopers, overzeese magazijnen, logistieke dienstverleners en last-mile vervoerders, enz.

Onze Service-functies

1. Open een volledig logistiek kanaal, bied digitaal logistiek platform.

2. Verbinding maken met de grensoverschrijdende e-commerce platform en ERP-systeem, kan direct verkrijgen van het platform orders voor monitoring en beheer.

3. Help om nieuwe logistieke servicelijnen te openen.

4. Efficiënte grensoverschrijdende orderverwerkingssnelheid.

5. One-stop verbinding met alle rollen in de supply chain, echte en controleerbare orderinformatie.

6. Betere risicobewaking en onafhankelijke financiële systemen.

Grensoverschrijdend eCommerce Logistiek Ecosysteem

Vertrouwend op het concept van cloud logistiek, heeft eTower een platform-level integratie bereikt met honderden nationale post, express, expediteurs, lokaal/Overzees magazijn transport, douane-inklaring integratie, grensoverschrijdende eCommerce ERP eCommerce platformen en andere cloud logistiek systeem om digitale logistiek mogelijk te maken. Het eTower ecosysteem heeft perfect de integratie van logistiek order management systeem, Parcel Fulfillment System, internationale pakketdienst tracking, logistiek monitoring service, logistiek ondersteuningssysteem, cross-docking management systeem, Overseas warehouse transport management, voorraaddistributie systeem enz. in one-stop systeem dienst gerealiseerd om ecologische empowerment te bereiken.

Lees meer alstublieft!
Meer functies

Management Dashboard

Dashboard kan geven gebruiker een algemeen inzicht in alle diensten 'operatie status gebaseerd op de meest actuele gegevens. Het kan worden geconfigureerd voor verschillende rollen met overeenkomstige gegevenstoestemming.

Verkoop- en SLA-rapport

Het verkooprapport kan een flexibel rapport genereren door de hoeveelheden en gewichten op te tellen op basis van verkoopvoorwaarden met verschillende groeperingsvolgorde.

Het SLA-rapport is vrij om het aantal en de lengte van de trajecten in te stellen om de tijdsprestaties te evalueren op basis van de dagkost van een bepaald traject.

Tracking parcel pagina

eTower verbindt de hele logistieke keten om te voldoen aan de behoeften van meer dan 20 tracking nodes. Handig voor gebruikers om de abnormale status van een pakket nauwkeurig te controleren.

Abnormale Verwerking

eTower heeft een uniek abnormaal inspectie- en verwerkingssysteem om de abnormale status van pakket te controleren en tijdig feedback te geven met verwerkingsoplossing, zodat gebruikers fouten op tijd kunnen vinden en corrigeren en de klant kunnen helpen om verliezen te beperken en efficiëntie te verbeteren.

Billing Module

Behoeften waaraan kan worden voldaan

1. Berekening van pakket vracht omvat verschillende kosten, zoals:

Op basis van de vracht toeslag (batterij toeslag, brandstof toeslag, afgelegen gebied toeslag, en andere toeslag) Belastingen (douanerechten, belastingen over de toegevoegde waarde) De verzekeringskosten.

2. De configuratie van het prijsplan

configureert tariefkaart en toeslag voor Verzender.

3. Factureringsregiofunctie

De factureringsregio's kunnen flexibel worden geconfigureerd om te voldoen aan complexe berekeningsregels en servicelogica.

Ondersteuning van configuratie van kostenzones per land, stad en postcode

4. Wisselkoers:

Wisselkoers query (valuta en conversieprijs datum van Bank of China) en conversie.

5. 5. Functie voor financieel beheer

1) Beheer van klantenrekeningen (munteenheidstoevoeging, openen en sluiten van rekeningen, kredietinstelling, financiële wacht).

2) Boekhoudkundige behandeling: vrachtafrekening, onderzoek, kostenaanpassing.

3) Dagelijkse facturering: Dagelijkse facturering regeling en onderzoek.

4) De verlader kan door eTower systeem herladen, zal het verladersbedrag op de financiële pagina tonen.

Billing Module

Commerciële Factuur

Bij het aanmaken van de bestelling met URL, kan ons systeem de beschrijving en het productbeeld krijgen via de verstrekte URL en de commerciële factuur genereren die kan worden gebruikt voor de inklaring.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
shanghai

Einddatum
31.03.2023 17:35