Catalogus

ELDA Ltd.

ELDA Ltd.

  • ISI 9001
  • ISO 14001
  • ISO 18001
  • ISO 50001
  • HACCP

ELDA Ltd.

  • ISI 9001
  • ISO 14001
  • ISO 18001

Over ELDA Ltd.

In 1981 werd de handel Elda Electronics opgericht. Tot op de dag van vandaag is Elda een van de toonaangevende bedrijven in de chemische industrie.

EldaPharm produceert professionele desinfectiemiddelen voor handen en oppervlakken in verschillende volumes, die zijn afgestemd op de behoeften voor een veilige werking van openbare instellingen, bedrijven, restaurants, hotels, bedrijven en voor het behoud van de reinheid en hygiëne van uw huis.

Dankzij een moderne productie-installatie en een kwaliteitscontrolelaboratorium, gestandaardiseerd volgens de norm HRN ISO / IEC-17025: 2017, waarin meer dan HRK 30 miljoen is geïnvesteerd, bewaken wij voortdurend de kwaliteit van onze producten.

De missie van ons bedrijf is om ten minste één mensenleven te redden. Dit betekent ook het voorkomen van het Covid-19 virus en het uitsluiten van het virus uit de vrije kring (verspreiding). De professionele ondersteuning van ons team bestaat uit een ervaren team van hoogopgeleide professionals, chemische ingenieurs, farmaceutische technologie-ingenieurs onder leiding van eigenaars die meer dan 35 jaar ervaring hebben in het ondernemerschap.

Onze visie is om een wereldleider te worden in de productie van innovatieve desinfectieoplossingen die de wereld schoner, veiliger en gezonder maken en mensenlevens beschermen!

Persoonlijke service - Elk van onze klanten is uniek, en daarom bieden wij elke klant persoonlijk advies en service. Ons team van deskundigen maakt desinfectiemiddelen volgens uw recept en wij houden uw recepten geheim. We kunnen specifiek labels en flesverpakkingen ontwerpen die het beste passen bij uw merk en marketingplannen.

Ontsmettingsdispenser met warmtecamera

Ontsmettingsdispenser met warmtecamera

Elda innovatieve 5in1-stand

Een praktisch en functioneel apparaat, dat als eerste punt van veiligheidsprocedures en -maatregelen alles wat u nodig heeft op één plek heeft.

Desinfecterende reiniger

Desinfecterende reiniger

Ontsmetting Multi-Surface Cleaner Spray 500ml

Universeel desinfectiemiddel voor snelle desinfectie geschikt voor alle oppervlakken

Het product op basis van 70% e...

Desinfecteermiddelen

Desinfecteermiddelen

Hand Sanitizer Gel Pomp 500ml

De unieke formule, ontwikkeld door onze chemische ingenieurs, vernietigt meer dan 99,9% van de virussen, bacteriën en microben, biedt urenlang...

Contactloze dispenser

Contactloze dispenser

De contactloze dispenser is uitgerust met een sensor die een gecontroleerde afgifte van het desinfectiemiddel mogelijk maakt zonder dat het oppervlak ervan aangeraakt hoeft te worden, waardoor de m...

Liquid Hand Sanitizer Spray 500ml

Liquid Hand Sanitizer Spray 500ml

Vloeibare handreiniger op basis van ethanol

De unieke en krachtige formule, ontwikkeld door onze chemische ingenieurs, vernietigt meer dan 99,9% van de virussen, bacteriën...

Handdispensers (GO.C blister)

Handdispensers (GO.C blister)

De Go.C persoonlijke handdispenser + 500 ml handantisepticum

De Go.C personal hand antisepticumdispenser is een innovatie waarmee u uw handen op elk moment en overa...

Geen nieuws beschikbaar. Neem contact op met het bedrijf.

Schrijf ons...