Catalogus

Zhonghzhu (Liaoning) New Material Technology CO., Ltd

Zhonghzhu (Liaoning) New Material Technology CO., Ltd

Zhonghzhu (Liaoning) New Material Technology CO., Ltd

Over Zhonghzhu (Liaoning) New Material Technology CO., Ltd

Zhong Zhu Mining is een professionele leverancier die zich richt op de R&D, productie en toepassing van functionele poedermaterialen als geheel. Het bedrijf verzamelt een groep van binnenlandse poeder professionals en heeft volledige poeder materiële inspectie-apparatuur, van de analyse van minerale eigenschappen, de formulering van composietmaterialen, het ontwerp van procesapparatuur tot de toepassing van de klant terminals zijn in de voorhoede van de technologie. Om een stabiele productkwaliteit te verkrijgen, verbeteren we voortdurend onze productieapparatuur en technologie, staan we erop ons te wijden aan de technische ontwikkeling, productie en toepassing van poedermaterialen, en bieden we een volledig gamma van poedertotaaloplossingen, waaronder: poederproductie, classificatie, zuivering, oppervlaktebehandeling, ontgassing, granulatie, enz. Wij produceren en leveren voornamelijk talkpoeder, talk functionele masterbatch, nano-calciumcarbonaat, bariumsulfaat, anorganische milieubeschermende vlamvertragers en andere poedermaterialen. De producten worden op grote schaal gebruikt in kunststoffen, coatings, verven, rubber, kabels, keramiek, papierfabricage en andere gebieden.

Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten om klanten te voorzien van efficiënte en perfecte productoplossingen om het concurrentievermogen van de producten van klanten op de markt te verbeteren. Wij houden vast aan de kernwaarden "integriteit, innovatie, verantwoordelijkheid en win-win" en zijn bereid om samen met onze klanten te ontwikkelen om schittering te creëren.
Talk (14807-96-6)

Talk (14807-96-6)

Specificatie van talk: Talkpoeder zeesterpoeder is een soort mineraal, de hardheid is 1 Mohs, is het zachtste mineraal. Talk is een mineraal dat wordt gebruikt in de papierindustrie, cosmetica, ove...

Geen nieuws beschikbaar. Neem contact op met het bedrijf.

Schrijf ons...