Catalogus

Linyi Action Biotech Co., Ltd

Linyi Action Biotech Co., Ltd

  • ISO9001, FSSC22000, HALAL, KOSHER

Linyi Action Biotech Co., Ltd

  • ISO9001, FSSC22000, HALAL, KOSHER

Over Linyi Action Biotech Co., Ltd

Linyi Action Biotech Co., Ltd is een dochteronderneming van Jinluo Group, die een van de grootste vleesverwerkende bedrijven in China is. Wij zijn toegewijd aan het leveren van de levensmiddelenadditieven en oplossingen en professionele technische diensten aan levensmiddelenbedrijven over de hele wereld.

De belangrijkste producten van Action Biotech zijn carrageenans, natriumlactaat, agar-agar, instant-oplosbare agar, aromareeksen en samengestelde verdikkingsmiddelen. Action heeft een capaciteit van 5000 ton carrageenans, 15000 ton natriumlactaat en 3000 ton andere producten per jaar.

Action Biotech is meer dan alleen een producent van voedselingrediënten en additieven, we kunnen ook R&D, toepassingen en technische serviceondersteuning bieden aan alle afdelingen voor verwerkte voedingsmiddelen binnen Jinluo Group en aan de klanten over de hele wereld. Ons Innovation Center omvat verwerkte vleesproducten, diepgevroren kant-en-klare maaltijden, zachte snoepjes, hydrocolloïden en nieuwe voedselingrediënten. Ons vermogen om onze technische expertise over de hele wereld direct aan te boren, stelt ons in staat om onze beste, meest relevante kennis in te zetten om problemen snel op te lossen. Deze toegang tot de wereld van de wetenschappelijke en technische kennis van Action Biotech helpt de tijd en de kosten van het opnieuw uitvinden te vermijden - en stelt onze klanten in staat hun producten sneller op de markt te brengen.

carrageen

carrageen

Carrageen voor worst/ham/biefstuk

Algemeen Agar

Algemeen Agar

1. Productomschrijving:
Agar is kleurloos of geelachtig poeder gemaakt van Gelidium en Gracilaria met een hoge waterabsorptie en een hoge watervasthoudendheid. Het is geurloos...

Soja-wei-eiwit

Soja-wei-eiwit


1.2.Productbeschrijving:
Functional Whey Soy Protein ADS-ProE9001 is een complex mengsel van biologisch actieve eiwitten die helpen om de normale immuun...

Geen nieuws beschikbaar. Neem contact op met het bedrijf.

Schrijf ons...