Catalogus

HSM GmbH + Co. KG

  • Fabrikant
  • Duitsland

HSM GmbH + Co. KG

  • Fabrikant
  • Duitsland
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

HSM GmbH + Co. KG

  • Fabrikant
  • Duitsland
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

16.11.2017 00:11

HSM SECURIO P-serie bekroond met Office Product Award

De papiervernietiger van de HSM SECURIO P-serie met IntelligentDrive heeft dit jaar de Office Products Awards in de categorie "Office Equipment" gewonnen. Dit jaar stonden er meer dan 50 producten uit de wereld van het bureau op de lijst van genomineerden. De HSM SECURIO papiervernietigers uit P-serie hebben de onafhankelijke deskundige jury ervan overtuigd en zegevierde in hun categorie.
De samenvatting van de rapportage van de juryleden: Office Equipment.
Modellen uit de HSM SECURIO P-series met IntelligentDrive onderscheiden zich door de extra mogelijkheden ten opzichte van traditionele vernietigers. Door de verschillende bedrijfsmodi, van de vernietiger, is het voor de gebruiker eenvoudig door middel van het display, met tiptoetsen, de machine af te stemmen op de werkzaamheden. Dit maakt de IntelligentDrive modellen in het bijzonder geschikt voor gebruik door afdelingen op kantoor, indien er geluidlozer of met hogere snelheid moet worden vernietigd. In combinatie met de SECURIO productkwaliteit wordt hiermee een nieuwe standaard gezet voor meer op gebruikers afgestemde apparatuur voor het vernietigen van informatiedragers.

De papiervernietigers HSM SECURIO P-Serie met IntelligentDrive
De shredder van de HSM SECURIO professionele serie scoorde door het lage geluidsniveau en perfect afgestemde snijwalsen voor constante hoge snijprestaties. Vanwege de grote opvangbak is het legen hiervan en zijn ze perfect voor grote groepen tot 15 personen. Het unieke en innovatieve aandrijvings- en bedieningsconcept IntelligentDrive biedt, afhnakelijk van de bedrijfsmodi een tot 40 % hogere prestatie of tot 30 % minder lawaai. Er zijn drie verschillende bedrijfsmodi beschikbaar, Silent voor een bijzonder stille werking - een groot voordeel in open kantoorruimtes, Standaard voor optimale prestaties met een lager lawaainiveau en de Performance-mode voor maximale snij- en doorvoerprestaties. De intuïtieve bediening met via een meertalig menu via een high-resolution 4.3" touch screen. De Stand-by functie en het automatische uitschakelen bieden een hoge energiebesparing. Door de intelligentie herkent het systeem automatisch, en in een vroeg stadium, als er te veel papier wordt ingevoerd en vermijdt het papierstoringen. Het apparaat beslist zelfstandig of de Revese-mode wordt gebruikt of dat hij kortstondig meer vermogen oproept en het papier alsnog vernietigd.

De Office Products Awards is een initiatief om de innovatiekracht van de branche te onderstrepen. De awards zijn bekend als de prestigieuze prijs en de erkenning hiervan wordt jaar op jaar groter. De Office Products Awards tijn in 2017 al voor de tiende keer uitgereikt en werden in het leven geroepen als een platform voor grote innovatieve producten op de markt van het Bureau. Dit is inmiddels een prestigieuze wereldwijde erkenning. Dit jaar waren er in totaal 16 categorieën.