Oneindig koppel

Maxon Motor AG

"Oneindig koppel" van Maxon Motor AG

6 dec. 2017
De EC-i 52 gelijkstroommotor van maxon motor

De nieuwe borstelloze DC motoren van maxon leveren een bijzonder hoog koppel – dankzij een geoptimaliseerd magnetisch circuit en een speciale rotor. Doordat ze in Korea worden geproduceerd zijn de EC-i 52 aandrijvingen niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook scherp geprijsd.

Vooral in de robotica en de industriële automatisering is veel vraag naar DC motoren die krachtig en toch compact zijn. De Zwitserse aandrijfspecialist maxon motor heeft daarom een serie borstelloze gelijkstroommotoren ontwikkeld die exact aan deze eis voldoen: de EC-i High Torque. Nieuw in het assortiment en het grootste en sterkste model in deze lijn, met een diameter van 52 mm en een nominaal koppel van maximaal 520 mNm.

Bijpassende overbrenging en besturing
Bij de EC-i 52 High Torque zijn de behuizing en de flens gemaakt van staal, waardoor de motor uiterst betrouwbaar en robuust is. Bovendien raakt hij niet zo snel verhit. Hij wordt geproduceerd in onze fabriek in Korea, waardoor we u een optimale prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De EC-i 52 gelijkstroommotor kan naar wens worden gecombineerd met een encoder, overbrenging en besturing van maxon.

Meer nieuws

25 nov. 2014
Meer varianten, meer power – de nieuwe DCX motoren en GPX-overbrengingen
Adres
Brünigstrasse 220
6072
Sachseln
Zwitserland
Soort bedrijf
Fabrikant
Exportgebieden
Wereldwijd
Certificaten
ISO 9001
ISO 14001
ISO 13485
Oprichting
1961
Management
Eugen Elmiger
Medewerkers
1800

Over Maxon Motor AG

maxon motor is marktleider in precisieaandrijvingen en systemen tot 500 W. Vertrouw op de kwaliteit van de oplossing die we samen met u vinden. maxon motor, opgericht in 1961, is van oorsprong een Zwitsers bedrijf, met inmiddels meer dan 2.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 40 landen.