Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf introduceert nieuwe multifunctionele centrifuge 5910 Ri

Het toonaangevende life science-bedrijf Eppendorf lanceert een nieuwe centrifuge die ontworpen is om de efficiëntie in het laboratorium te verhogen: de Centrifuge 5910 Ri. Deze nieuwe centrifuge is de opvolger van de populaire Centrifuge 5910 R, het vlaggenschip van het Eppendorf Multifunctionele Centrifuge portfolio. Sinds de introductie in 2018 heeft deze centrifuge het dagelijkse laboratoriumleven voor klanten over de hele wereld eenvoudiger gemaakt met een uitstekende veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Met de introductie van de Centrifuge 5910 Ri biedt Eppendorf wetenschappers nu geavanceerde functies om centrifugatiestappen te vereenvoudigen en te versnellen: Een innovatieve gebruikersinterface met touchscreen maakt een snelle invoer van de gewenste parameters mogelijk, terwijl het gebruikersbeheer met drie niveaus en de documentatie van de uitgevoerde runs en de overeenkomstige parameters zorgen voor een verhoogde veiligheid en traceerbaarheid. De optionele aansluiting op de nieuwe VisioNize® Digital Lab Suite maakt niet alleen bewaking op afstand van de unit mogelijk en stuurt meldingen naar de gebruiker in geval van een alarm of bijzonder voorval, maar ook de geïntegreerde toegang tot belangrijke documenten zoals certificaten en gebruiksaanwijzingen is erg handig.

Een breed assortiment rotoren en adapters biedt een breed scala aan toepassingen, de unieke universele rotor maakt tijdwinst mogelijk bij het centrifugeren van bv. 50 mL conische buisjes, platen en 250 mL flessen zonder rotor, rotorbekers of adapters te hoeven wisselen.

De hoge capaciteit en prestaties van de centrifuge, gekoppeld aan een intuïtieve gebruikersinterface voor een snelle en foutloze bediening, zorgen ervoor dat de nieuwe Eppendorf Centrifuge 5910 Ri is toegerust om te voldoen aan de eisen van moderne laboratoria, nu en in de toekomst.

Voor meer informatie over de Centrifuge 5910 Ri kunt u terecht op www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Meer nieuws

Met de Mastercycler® X40 worden uw dagelijkse labroutines niet alleen betrouwbaar en efficiën...

Takara Bio Inc (Takara Bio) en Eppendorf SE, twee toonaangevende bedrijven in de biowetenschappelijke industrie, zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen in het kader van een strategische co-marketingovereenkomst.
promoties 01 september 2023 - 31 december 2023
Bij Eppendorf erkennen we de sleutelrol die plastic verbruiksartikelen spelen in het laboratorium. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat het in evenwicht brengen van de eisen van de moderne wetenschap met de zorg voor het milieu een belangrijke uitdaging is voor het beheer van een biowetenschappelijk laboratorium. Daarom volgen we het principe van 'Verminderen, Hergebruiken, Recyclen' waar en wanneer mogelijk en vertrouwen we in toenemende mate op het gebruik van biogebaseerde grondstoffen.

Dit jaar reikt het Hamburgse life sciences bedrijf Eppendorf SE voor de 28e keer zijn prestigieuz...

De Eppendorf Xplorer® en Xplorer plus pipetten met één kanaal zijn gecertificeerd met het ACT...