Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.04.2022 01:04

MAE en Dunkermotoren exposeren voor het eerst samen op de Interclean in Amsterdam

MAE, sinds jaar en dag bekend als fabrikant van blowers en motoren op het gebied van industriële en particuliere reinigingstoepassingen, exposeert dit jaar voor het eerst samen met zusterbedrijf Dunkermotoren op de Interclean in Amsterdam. Beide bedrijven zullen gezamenlijk hun nieuwe producten presenteren in hal 5 op stand 505.

De blowers van MAE worden al vele jaren gebruikt voor de aanzuigfunctie van schrobzuigmachines. De blowers bieden uitstekende luchtprestaties, een stille werking, hoge snelheden en een goede verhouding tussen vermogen, grootte en gewicht - dit alles met het beste energie-efficiëntiesysteem in zijn klasse volgens de nieuwe Ecodesign-richtlijn.

De knowhow van Dunkermotoren op het gebied van automatisch geleide voertuigen (AGV's/AGV's) wordt toegepast op de autonome/ride-on reinigingsmachines.

Met de aandrijfcombinatie bestaande uit de borstelloze en slimme DC-motor BG 95 dPro en de naafversnelling NG 500, of de BG 75 dPro met NG 250, biedt Dunkermotoren de perfecte oplossing voor reinigingsrobots. De aandrijfoplossingen van de fabrikant van aandrijftechniek werken stil, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Bovendien hebben de motoren een hoge vermogensdichtheid, dekken ze een breed spanningsbereik af en zijn ze daarom bij uitstek geschikt voor accu-aangedreven toepassingen.

Het modulaire systeem van Dunkermotoren en MAE biedt een breed scala aan opties voor het configureren van economische en op maat gemaakte aandrijfoplossingen die voldoen aan de hoge eisen voor mobiele toepassingen. Betrouwbaar, robuust en efficiënt - volledig made in Europe - biedt een enorm voordeel in tijden van complexe supply chains.

Meer nieuws

Dunkermotoren publiceert nieuwe editie van het Motion Journal "mo

Van 14 tot 17 mei 2024 opent de Interclean beurs in Ams...

Nieuwe hoge-resolutie encoder van Dunkermotoren voor de hoogste precisie-eisen
van 16 tot 18 april 2024 in de Messe Frankfurt, stand A171.
Met de facelift van de MotionCode programmeeromgeving van nexofox is het programmeren van slimme motoren nu nog eenvoudiger en zijn er geen grenzen meer aan decentrale automatiseringsarchitecturen.

Veel gebruikt en veelzijdig - de BG 75 borstelloze motor van Dunkermotoren, een AMETEK merk, is e...