Catalogus

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

05.07.2022 09:07

Terugtrekking gewenst

Ter bescherming van werktuigmachines zijn veiligheidskoppelingen al vele decennia onmisbaar in vele toepassingen in de aandrijftechniek. Als bescherming tegen botsingen beschermen zij machines en gebruikers tegen schade, stilstand en dus ook tegen kosten.

De SKB-KS serie voor directe aandrijvingen is spelingsvrij en dankzij de metalen balgconstructie flexibel om uitlijnfouten te compenseren. De conische klembus aan de balgzijde is rotatiesymmetrisch en maakt de overdracht van hoge koppels bij hoge snelheden mogelijk. De veiligheidskoppelingen van de SKB-KS-serie brengen koppels over van 2 - 2000 Nm. Speciale uitvoeringen of afwijkende lengtes zijn op aanvraag ook mogelijk.

Meer nieuws

De veelzijdige metalen balgkoppelingen van de series KG-VA, KGH en KGE van JAKOB Antriebstechnik...

Betrouwbare en nauwkeurige koppeloverdracht is cruciaal voor precisieaandrijvingen van afkortfrezen. Dit wordt gegarandeerd door het gebruik van stalen balgkoppelingen met een wrijvingsgesloten as-naafverbinding.

Het assortiment elastomeer koppelingen van Jakob is uitgebreid met een nieuwe variant, de EKM-VA....

De beproefde SKB-KP veiligheidskoppeling wordt al tientallen jaren gebruikt als mechanische bevei...

Al tientallen jaren bewijst hij zich op de markt als een betrouwbare en rendabele standaardserie...

Bij de keuze van een geschikte koppeling voor de aandrijflijn moet rekening worden gehouden met verschillende factoren. Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan het vereiste koppelbereik, de offset en de omgevingstemperaturen van de koppeling.