Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

16.08.2022 11:08

Eppendorf opent nieuwe vestiging in Singapore

> Nieuwe dochteronderneming in het centrum van de Aziatische life science groeimarkten > Gerichte versterking van de klantgerichtheid met hoogtechnologisch laboratorium voor pipetkalibratie en uitgebreid aanbod van hoogwaardige laboratoriumdiensten > Nog snellere en betrouwbaardere levering dankzij nieuw centraal magazijn

Singapore/Hamburg, 1 augustus 2022

De wereldwijd actieve Eppendorf Group zet zijn groeispoor in Azië doelgericht voort en heeft een nieuwe vestiging geopend in Singapore. De nieuwe vestiging bevindt zich in het hart van Singapore's moderne wetenschapscentrum Biopolis en biedt aantrekkelijke kantoorwerkplekken voor verkoop- en serviceactiviteiten, een modern pipetkalibratielaboratorium en een demolaboratorium. Hier worden hoogwaardige laboratoriumdiensten geleverd, waaronder uitgebreide klantentrainingen en onderhoudsaanbiedingen.

"Azië, met de marktregio's China en Asia, Pacific, Africa (APA), is een uiterst belangrijke markt voor de Eppendorf Groep, die nu al goed is voor ongeveer een derde van onze totale omzet," zegt Eva van Pelt, Co-CEO van Eppendorf SE. "Singapore is een centrum van life sciences met een zeer groot groeipotentieel. We zijn dan ook blij dat we nu met onze nieuwe locatie deel uitmaken van dit dynamische life science ecosysteem en dat we onze bestaande klantrelaties verder kunnen intensiveren en uitbreiden."

Klantgerichtheid door klantnabijheid
De nieuwe locatie van Eppendorf bevindt zich binnen het wetenschapscentrum Biopolis in Singapore, dat zich richt op biomedische onderzoeksprojecten en nauwe samenwerking mogelijk maakt tussen publieke en private wetenschappelijke instellingen. Naast moderne kantoorruimte is er een servicecentrum voor alle Eppendorf-apparatuur, waar reparaties, kalibraties en validaties worden aangeboden, evenals een ultramodern kalibratielaboratorium voor pipetten. Het extra speciaal gebouwde Bioprocess Center biedt wetenschappelijke en technische ondersteuning aan klanten en partners in de hele Aziatisch-Pacifische regio.

"Vanuit Singapore kunnen we onze klanten in de sectoren wetenschap, onderzoek, gezondheidszorg, farmaceutica en industrie nu nog beter ondersteunen en hen de relevante producten en diensten binnen handbereik bieden", benadrukt Eva van Pelt. "Met deze investering kunnen we nog beter deelnemen aan de groei van de life science-industrie in Azië en onze strategische aanpak voor nog meer klantgerichtheid in Azië voortzetten."

Deze grotere nabijheid tot de klanten omvat ook de oprichting van een modern en nieuw centraal magazijn in Singapore. Hierdoor wordt de stadstaat met onmiddellijke ingang de logistieke hub voor Zuidoost-Azië, waardoor alle klanten in de regio nog sneller en betrouwbaarder kunnen worden beleverd.

Meer nieuws

Met de Mastercycler® X40 worden uw dagelijkse labroutines niet alleen betrouwbaar en efficiën...

Takara Bio Inc (Takara Bio) en Eppendorf SE, twee toonaangevende bedrijven in de biowetenschappelijke industrie, zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen in het kader van een strategische co-marketingovereenkomst.
promoties 01 september 2023 - 31 december 2023
Bij Eppendorf erkennen we de sleutelrol die plastic verbruiksartikelen spelen in het laboratorium. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat het in evenwicht brengen van de eisen van de moderne wetenschap met de zorg voor het milieu een belangrijke uitdaging is voor het beheer van een biowetenschappelijk laboratorium. Daarom volgen we het principe van 'Verminderen, Hergebruiken, Recyclen' waar en wanneer mogelijk en vertrouwen we in toenemende mate op het gebruik van biogebaseerde grondstoffen.

Dit jaar reikt het Hamburgse life sciences bedrijf Eppendorf SE voor de 28e keer zijn prestigieuz...

De Eppendorf Xplorer® en Xplorer plus pipetten met één kanaal zijn gecertificeerd met het ACT...