Catalogus

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Over DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Krachtige industriële afzuigsystemen voor elke toepassing
Krachtige afzuiging en betrouwbaarheid op verzoek: DEBUS afzuigsystemen verwijderen bijna elk materiaal - ook vloeistoffen en brandbaar stof.

DEBUS afzuigsystemen: Voor meer veiligheid en efficiëntie
Verbeter de netheid en veiligheid op de werkplek. Optimaliseer werkprocessen en verlaag productiekosten: met DEBUS industriële vacuümapparaten en afzuigsystemen.

Bij DEBUS zijn we gespecialiseerd in de productie van industriële vacuümtoestellen en afzuigsystemen die vrijwel elk materiaal betrouwbaar opzuigen. Of het nu zeer heet, extreem koud, giftig, vloeibaar of klevend is: DEBUS producten helpen u om productieafval veilig en milieuvriendelijk af te voeren.

Slimme oplossingen voor individuele eisen
Met DEBUS bent u optimaal uitgerust voor de bijzondere eisen van moderne productiesystemen. Onze afzuigsystemen kunnen ook direct in productieprocessen worden geïntegreerd, bijvoorbeeld voor het reinigen van werkstukken vóór verdere bewerking. Op deze manier bespaart u tijd en verhoogt u de efficiëntie van de werkprocessen.

Met zo'n 150 apparaten bieden wij u een veelzijdig assortiment aan afzuigsystemen, evenals grote, perslucht- en elektrische vacuümapparaten, die zijn afgestemd op de individuele eisen van de verschillende werkgebieden. Afhankelijk van uw behoeften zult u merken dat wij het juiste product voor afzuiging hebben, of het nu voor mobiel of stationair gebruik is. En natuurlijk produceren wij ook zuigsystemen op maat om volledig aan uw wensen te voldoen. Of het nu voor de voedingsmiddelenindustrie, de elektrische en elektronische industrie of de automobielindustrie is, of voor elke andere sector: Bij DEBUS weten we wat belangrijk is!

Meer efficiëntie door veiligheid
Ongeacht het DEBUS product, maakt u ook een verdere keuze: Wanneer u kiest voor DEBUS, maakt u altijd een keuze voor meer reinheid en veiligheid op de werkplek. Met onze afzuigsystemen kunt u het ziekteverzuim en productievertragingen als gevolg van vervuilde machines terugdringen. Zo betekent DEBUS voor u ook meer efficiëntie en lagere kosten.

De firma BaumHoch2 uit Hamburg gebruikt de DEBUS persluchtvacuümafzuiger voor grondwerken zo...

Elektrische stofzuiger DES-120-11-REC-AS voor droog stof en droog zuigmateriaal