Catalogus

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

Over HAGO Druck & Medien

... voor industriële ondernemingen.

Onder de tevreden klanten van HAGO bevinden zich sinds vele jaren talrijke industriële ondernemingen uit de regio, maar ook wereldwijd opererende ondernemingen. Het grote, flexibele dienstenportfolio van HAGO is het voordeel van onze klanten. "Alles uit één hand" - niet altijd de goedkoopste, maar door synergieën meestal wel de "goedkoopste", betrouwbaarste en dus voordeligste manier. Te beginnen met bedrijfsdocumenten en formulieren, via reclamemateriaal en catalogi, tot verpakkingen, stickers, etiketten, gebruiksaanwijzingen en complete systemen. Bovenal is een betrouwbare technische levering - just in time of tot in het consignatiemagazijn - onze kracht. Iedereen die ooit een productiestilstand heeft gehad door ontbrekende onderdelen, weet hoe duur onbetrouwbare partners kunnen zijn. Heel wat van onze klanten vertrouwen erop dat wij op tijd perfecte kwaliteit leveren.

... voor middelgrote ondernemingen, handel & nijverheid.

Terwijl u voor uw klanten zorgt, zorgt HAGO voor uw uitstraling. Logo, bedrijfsdocumenten, brochures, uw aanwezigheid op internet - gewoon alles wat een onderneming vandaag de dag nodig heeft om zich positief op de markt te presenteren. Of u nu één of 1000 medewerkers heeft. U heeft een ervaren contactpersoon voor 1000 vragen rond visuele communicatie. HAGO is de juiste partner.

... voor verenigingen, uitgevers & particulieren.

U wilt met grote affiches de aandacht vestigen op uw evenement of regelmatig uw clubblad uitgeven? Dan is HAGO voor u de juiste partner. Of het nu gaat om posters, waardebonnen, flyers, toegangskaarten of tijdschriften - wij doen het voor u - betrouwbaar, voordelig en op tijd! Inclusief een gepersonaliseerde verzendingsafwikkeling.

Wij ontwerpen en produceren wenskaarten, huwelijkskaarten, kerstkaarten of zelfs rouwkaarten volgens uw persoonlijke ideeën - individueel voor u! Vertel ons uw wensen - wij realiseren ze! Snel, voordelig en professioneel. Voor wie het standaardaanbod van de internetdrukkerijen te eenvoudig is.

... voor uitgevers en auteurs.

Boeken zijn voor de eeuwigheid. Sinds onheuglijke tijden zijn ze spiegels van het menselijk denken, bewaarders van gedachten en ideeën over de grenzen van de tijd heen. Een boek verdient bijzonder respect. HAGO heeft altijd bijzondere liefde en zorg besteed aan het ontwerp en de productie van boeken. Doordacht zetwerk, typografie die het lezen voor de lezer tot een genoegen maakt, zuurvrij papier met een lange levensduur volgens DIN/ISO 6738, en een perfecte binding met PUR-technologie voor paperback of klassieke garenbinding voor het bibliofiele werk. Zodat de lezer er lang van kan genieten