Catalogus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Over norelem Normelemente GmbH & Co. KG

Over norelem
norelem is een wereldwijd toonaangevende fabrikant en leverancier van flexibele standaardonderdelen en componenten voor de machinebouw. Het bedrijf levert meer dan 70.000 standaardproducten met betrekking tot standaardmachines en bedieningselementen, evenals automatiseringscomponenten.

'Green Means Go. Vind het. Haal het. Go.' is de straplijn van norelem en staat voor norelem's toewijding aan de klantenservice. Achtennegentig procent van de norelem-onderdelen zijn uit voorraad leverbaar, met on-site technische ondersteuning voor beschikbare producten. Om de productie op gang te houden, worden bestellingen die voor 15.00 uur bij norelem zijn geplaatst, dezelfde dag nog verzonden.

Over THE BIG GREEN BOOK
THE BIG GREEN BOOK is zowel de ideeëncatalogus als het referentieboek van norelem. Het is de definitieve 'go to' gids voor standaard technische componenten.

THE BIG GREEN BOOK combineert productinformatie, specificaties en technische informatie in één enkele bron. Het is gemaakt met behulp van een logische volgorde van artikelnummers op basis van productiefasen en bevat best practice-referenties, advies en richtlijnen.

Een vrachtwagen vol innovaties
De oplossing voor foutloze bewerkingsprocessen
Nieuw van norelem: Lineaire rolgeleidingen

26.06.2023 00:00

norelem op automatica 2023
Ervaar nieuwe en bewezen norelem producten live

De MHP RIESEN Ludwigsburg is verheugd om norelem, een regionale wereldspeler, te verwelkomen als...

Borgbouten en nieuwe positioneringsbussen met conditiesensor van norelem