Catalogus

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

02.06.2022 00:00

Op maat gemaakte automatische nevelcabine met CE

Reageer op advertentie

Qingdao Huayu Shun Commercial Co Ltd maakt deel uit van Capeton Automotive Equipment Group en is verantwoordelijk voor de export van alle producten van de Capeton Group. Captain is een professionele ontwerper en fabrikant van machines en apparatuur, die zich ontwikkelde vanuit SK spuitcabine gebouwd in 1992. Kapitein heeft zich dag na dag ontwikkeld en een productiebasis voor verven en sandwichpaneelproductie in Shandong gevestigd.

Vandaag de dag kunnen wij jaarlijks meer dan 3.000 sets verfapparatuur, ongeveer 200.000 vierkante meter van verschillende soorten sandwichpanelen en 800.000 meter van verschillende soorten stalen buizen produceren. In 2002 werd in Zhucheng City een productiebasis voor zandstralen opgericht en in 2005 een productiebasis voor spuitgieten.

En in 2006 richtte de kapitein het handelscentrum van Qingdao op, dat wordt beheerd door Qingdao Huayu Shun Commercial Co. Ltd. en verantwoordelijk is voor alle import- en exportactiviteiten wereldwijd. Het heeft een goed industrieel patroon gevormd, d.w.z. persverkoop naar productie, productie en verkoop.

De producten van de Captain Group omvatten

  • Auto-onderdelen,
  • Verfhokjes voor meubels,
  • Voorbereidingshokjes,
  • Straalapparatuur,
  • Productielijnen voor anticorrosiebehandelingen,
  • Spuitgegoten onderdelen,
  • verschillende EPS-panelen,
  • Steenwol panelen,
  • Glasvezelpanelen en decoratieve panelen voor buitengebruik,
  • Catering apparatuur en zo verder.

Onze producten worden geëxporteerd naar Duitsland, de VS, Zweden, Nederland, Denemarken, Roemenië, Zuid-Afrika, Australië, Canada, Italië, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Zambia, Thailand, Chili en andere landen en regio's.

In het licht van de steeds veranderende markt ziet de meester het als zijn plicht veiliger, betrouwbaarder, energie-efficiënter en milieuvriendelijker producten aan te bieden, aandachtig naar de mening van de kopers te luisteren, de kwaliteit van producten en diensten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen.t van producten en diensten, en de innovatiekracht van de ondernemingen en de onderzoek- en ontwikkelingscapaciteit van de apparatuur voortdurend op te voeren; wij zullen ons aanpassen aan de toekomst en door de golven glijden.

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shandong

Locatie
Qingdao