Elektromotoren

Blader door 10 producten en diensten van 9 fabrikanten, leveranciers en dienstverleners uit 3 landen in de categorie Elektromotoren. Niet gevonden wat u zoekt? Verfijn uw zoekopdracht of neem hier contact met ons op.
U wilt uw bedrijf ook publiceren? Schrijf u in als exporteur en adverteer uw producten. Of schrijf u in als inkoper en krijg zo volledige toegang tot de gegevens van meer dan 25.000 exporteurs.

Producten en diensten in de categorie Elektromotoren (10)

Bühler Motor GmbH

- Bühler DC aandrijftechnologie:
- Aandrijfoplossingen voor diverse sectoren
- medische technologie
- vending machines
- verpakkingsindustrie / office
- gebouwen automatiserin...

Bühler Motor GmbH

Bühler DC motoren vindt men in een veelvoud aan applicaties zoals motoren voor ramen, meubels, deuren, hangpanelen en nog veel meer.

Fabrikanten, leveranciers en dienstverleners in de categorie Elektromotoren (9)

Bühler Motor levert betrouwbare, veeleisende, klantspecifieke en duurzame aandrijfoplossingen als DC/BLDC motoren, gear motoren en pompen. Meer dan 1750 werknemers zorgen voor de succesvolle industrialisatie en productie van mechatronische aandrijfoplossingen voor mid- to high-volume applicaties.
Met elf lokaties op drie...
Als wereldwijd leidende aanbieder in de aandrijftechniek, ontwikkelt en produceert Dunkermotoren aandrijfsystemen gebaseerd op borstelvrije DC-servomotoren, borstelhoudende DC-motoren aangevuld met de componenten uit de modulaire bouwpakketten zoals planeet- en wormoverbrenging alsook remmen en geversystemen. Dunkermotoren presenteert zich, als globale partner,...
Levering uit
 
Levering aan
 
Soort bedrijf
 
Certificatie