Catalogus

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

13.04.2023 15:00

HUATAO HT650 Aerogel Deken voor Hitte Thermische Isolatie

Reageer op advertentie

Thermisch Isolatie Materiaal, Aerogel Producten, Aerogel Panel, Aerogel Deeltjes,

Specificatie

HT650 was een Aerogel isolatiedeken met glasvezel, vergelijkbaar met Pyrogel XTE en Spaceloft (hoofdzakelijk gebruikt voor de hete & warmte isolatie en gebouwisolatie, werktemperatuur van -200ºC tot 650ºC), het warmtegeleidingsvermogen van 0,018-0,023 W/m.k

Beschrijving:

HT650 Serie is een serie flexibele en zeer efficiënte isolatiedekens waarin silica aerogel is samengesteld met vezels, Perfect voor de isolatie in pijpen, tanks, vaten en andere toepassingen.

HT650 Serie is de ideale optie voor diegenen die behoefte hebben aan betere isolatieprestaties en een lager energieverbruik.

Silica Aerogel Blanekt is de laagste thermische geleidbaarheid ≤0.021W/m.k van alle huidige erkende vaste stoffen, met deze super nano-granulaat, HT650-serie is een flexibele, milieuvriendelijke gemakkelijk te hanteren isolatie materiaal dat maakt het het toonaangevende product in de industrie.

HT650 was een Aerogel isolatiedeken met glasvezel, gelijkend op Pyrogel XT en Spaceloft (hoofdzakelijk gebruikt voor de hete &heat isolatie en de bouwisolatie, het werk temperatuur van -200ºC aan 650ºC), het warmtegeleidingsvermogen van 0.017-0.023 W/m.k


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Hebei

Locatie
Zhonghua north street