Catalogus

Baoji Yinggao Metal Materials Co.,Ltd

Baoji Yinggao Metal Materials Co.,Ltd

Baoji Yinggao Metal Materials Co.,Ltd

02.07.2022 00:00

Poreuze titaniumplaten en titaniumvilten voor elektrolyseapparaten

Advertentie vervallen

Poreuze Titaniumplaten en Titaniumviltjes voor Electrolyzers, Het is een speciaal materiaal voor elektrolytische cellen gemaakt van hoogzuiver titanium, Hoge ventilatie-efficiëntie, sterk en duurzaam.

Poreuze Titanium platen en Titanium vilten voor Electrolyzers
Titanium gesinterde poreuze plaat wordt ook wel metaalpoeder gesinterd poreuze poedermetallurgie, microporeuze filtermaterialen.
Het wordt gevormd door sferische en onregelmatige vorm van metaal of legeringspoeder gebruikend poedermetallurgietechnologie door zich te mengen, te drukken, sinterend hoofdverbindingen zoals productie van nieuwe dieptescheiding, fijne filterelementen.

De Eigenschappen van Titanium Poreuze Gesinterde Plaat:
1. Dit soort materialen met verschillende poriegrootte en filtratieprecisie (0,2 um tot 80 um), kanaal, hoge scheidingsefficiency.
2. Toepassen op - 200-1000 ℃ temperatuurbereik.
3. Een verscheidenheid van zure, alkali corrosie is geschikt voor de Een verscheidenheid van zure, alkali corrosie is geschikt voor het corrosieve medium, zoals de diepte van de scheiding en fijne filtratie.
4. De Titanium poreuze gesinterde plaat heeft bepaalde kenmerken van metalen of kan absorberen energie, geluid, hittebestendigheid, schokbestendig, buffer, warmtegeleiding en geleidende, hoge sterkte, goede taaiheid geschikt mes In hoge druk milieu, lasbaarheid en eenvoudige mechanische verwerking, en is handig voor het laden en lossen.
5. De gatenstabiliteit, eenvormige distributie, waarborgt de stabiliteit van het filtreren de prestatiesregeneratie is goed, de terugwinning van de filtratieprestaties meer dan 90% na regeneratie.
Toepassing van Titanium Porpus Gesinterde Plaat:

Aardolie, chemische industrie, metallurgie, luchtvaart, elektronica, elektrische energie-industrie, aardgas, vuurvaste materialen , Poreuze Titanium Platen enTitaniumViltjes voor Elektrolyzers brand apparatuur op het gebied van vaste vloeistof, gas vaste, gas en vloeibare scheiding en zuivering.

 


Advertentie vervallen

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
shaanxi

Locatie
Baoji

Einddatum
31.07.2022 23:55