Catalogus

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Op steenkool gebaseerde pellet/granulaat/poedervormige actieve kool voor lucht- en gaszuivering en waterzuivering

Reageer op advertentie

Actieve kool op basis van steenkool voor gas- en vloeistofadsorptie

Actieve kool in pellets wordt gemaakt door actieve kool te extruderen tot cilindervormige pellets met diameters van 0,8 tot 12 mm. Door hun hoge activiteit en oppervlakte zijn ze ideaal voor vele toepassingen in de dampfase.

Actieve kool heeft speciale eigenschappen die het mogelijk maken vluchtige organische stoffen (VOS), geuren en andere gasvormige verontreinigingen uit de lucht te verwijderen. Het wordt voornamelijk gebruikt in de behandeling van afvalgassen, zoals H2s, Co, CO2, N2. zuivering van giftige gassen, gasverwerking, industriële en huishoudelijke waterzuiveringsbehandeling, terugwinning van oplosmiddelen, enz

Korrelige actieve kool, geproduceerd door stoomactivering van geselecteerde steenkoolsoorten.

Dit is een hoogactieve actieve kool in korrelvorm, vervaardigd door stoomactivering uit geselecteerde soorten bitumineuze kool. Het perfecte evenwicht tussen adsorptie- en transportporiën zorgt voor optimale prestaties in een breed scala van waterbehandelingstoepassingen. Het is een adsorptiemiddel met hoge dichtheid, dat geschikt is voor een breed scala van toepassingen, zoals de zuivering van (drink)water en industriële procesvloeistoffen.

Actieve kool in poedervorm (PAC) wordt door de ASTM gedefinieerd als deeltjes die door een zeef met een maaswijdte van 80 mm (0,177 mm) of kleiner gaan. Door de fabricageomstandigheden te variëren, worden interne poriestructuren gecreëerd die unieke adsorptie-eigenschappen verlenen die specifiek zijn voor elk producttype. De keuze van het product voor een specifieke toepassing zal variëren als gevolg van verschillende onzuiverheden en bedrijfseigen procesomstandigheden.

De adsorptiecapaciteit van actieve kool in poedervorm (PAC) maakt het ideaal voor het verwijderen van een verscheidenheid aan verontreinigingen uit water, lucht, vloeistoffen en gassen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Hebei

Locatie
Shijiazhuang