Catalogus

FYEBOON CO., LTD

FYEBOON CO., LTD

FYEBOON CO., LTD

16.09.2022 09:00

Fabrikant van wegwalsen

Reageer op advertentie

FYEBOON CO., LTD, is een onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van kleine en middelgrote wegwalsen.

Onze Wegwalsenreeks
3T, 4T, 6T, 8T, 10T mechanische enige trommelwalsen, 3T, 4T mechanische enige aandrijvings dubbele trommelwalsen, 3T, 6T, 8T hydraulische enige aandrijvings dubbele trommelwalsen, en hydraulische walk-behind trilwalsen.

Onze producten worden wijd gebruikt voor het rollen van grint, steenslag, zand-grint mengsel, zand en grint in de stichtingslaag, sub-basislaag, en vullingstechniek. Voor wegbermen, stoepen, stadions, en tuingazons, en voor het verdichten van pijpleidingen en drainagepijpgeulen en andere gebieden. Voor het verdichten van diverse niet-cohesieve grond, zand, grind, zand-grindmengsel, gestabiliseerde grond en asfaltbeton, enz., vooral in landwegen, en grote gemeenschappen.economischer en toepasselijker voor de opvul- en verdichtingswerkzaamheden van wegen, waterconserveringsbouw, funderingsbehandeling van vastgoedontwikkeling en andere kleine projecten.

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Liaoning