Catalogus

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

PXR-serie schokdemper

Reageer op advertentie

Stabiele, betrouwbare prestaties in een compacte schokdemper

De PXR-serie vaste hydraulische schokdempers met kleine boring van Enidine is geschikt voor een breed scala aan energie-inputcondities. Deze nieuwe, uitgebreide serie manipulatiebestendige industriële schokdempers biedt consistente prestaties, cyclus na cyclus. De nieuwe PXR-modellen zijn ontworpen om maximale energie te absorberen binnen een compacte behuizing. Daarbij profiteert u van stabiele prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.

Dankzij het zelfcompenserende ontwerp maakt de PXR-serie energieabsorptie mogelijk in toepassingen met lage snelheden en hoge aandrijfkrachten. De PXR-serie biedt bovendien het voordeel van corrosiebestendige, vernikkelde onderdelen en vaste aanslagen. De modellen zijn geschikt voor een groot aantal bedrijfsomstandigheden met verschillende massa's en aandrijfkrachten.

Technische gegevens
  • Een uitgebreide reeks producten met vaste aanslag zorgt voor flexibiliteit in afmetingen en energieabsorptie om te voldoen aan een breed scala van toepassingseisen.
  • Het manipulatiebestendige ontwerp zorgt voor continue hoge prestaties.
  • Speciale materialen en oppervlaktebehandelingen zijn beschikbaar om aan aangepaste vereisten te voldoen.
  • Optionele vloeistof- en afdichtingspakketten breiden het standaard bedrijfstemperatuurbereik uit van (15°F tot 180°F) tot (-30°F tot 210°F).
  • Cilinders met buitenschroefdraad bieden diverse montagemogelijkheden en zorgen voor een betere warmteafvoer door het grotere oppervlak.
  • De vernikkelde oppervlaktebehandeling behoudt het oorspronkelijke kwaliteitsuiterlijk en biedt de langste bescherming tegen corrosie.
  • ISO-kwaliteitsnormen garanderen een betrouwbare werking en een lange levensduur.

Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Duitsland