Catalogus

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropyleenglycol uit Oost-China

Reageer op advertentie

Onverzadigde polyester, epoxy, polyurethaanhars

Propyleenglycol wordt vaak gebruikt in elektronische sigaretten om de smaak te verbeteren en een betere throat hit te creëren.

Op een flesje gearomatiseerde "e-liquid" voor "vaping" staat propyleenglycol als hoofdingrediënt. Propyleenglycol wordt vaak gebruikt om vliegtuigen ijsvrij te maken.

Propyleenglycol wordt ook gebruikt in verschillende eetbare producten zoals dranken op basis van koffie, vloeibare zoetstoffen, ijs, opgeklopte zuivelproducten en frisdrank. Verdampers die worden gebruikt voor het toedienen van geneesmiddelen of producten voor persoonlijke verzorging bevatten vaak propyleenglycol onder de ingrediënten. Propyleenglycol wordt gebruikt als oplosmiddel in vele geneesmiddelen, waaronder orale, injecteerbare en topische formuleringen, zoals voor diazepam en lorazepam, die onoplosbaar zijn in water. Bepaalde formuleringen van kunsttranen, zoals Systane, gebruiken propyleenglycol als bestanddeel. Net als ethyleenglycol kan propyleenglycol het vriespunt van water verlagen, en daarom wordt het gebruikt als ontdooivloeistof voor vliegtuigen. Water-propyleen glycol mengsels roze geverfd om aan te geven dat het mengsel relatief niet giftig is worden verkocht onder de naam RV of marine antivries.Propyleen glycol wordt vaak gebruikt als een substituut voor ethyleen glycol in lage toxiciteit, milieuvriendelijke auto antivries. Propyleenglycol wordt in de diergeneeskunde gebruikt als een orale behandeling voor hyperketonemie bij herkauwers. Glucose, dat voor dit doel bij niet-herkauwers kan worden gebruikt, is niet effectief vanwege de consumptie ervan door de inwonende microben van de pens. Propyleenglycol wordt in de pens gedeeltelijk gemetaboliseerd tot propianaat, dat kan worden gebruikt als energiebron.

Het restant wordt geabsorbeerd in de bloedbaan en door de lever gebruikt voor gluconeogenese. C3H8O2Zijnde 99,95%VerschijnColorless, Clear, Hygroscopic LiquidClassGeneral CargoCAS NO.57-55-6H.S Code29053200EINECS NO.200-338-0Vochtigheid≤0.2Vrij zuur ppm≤75Ash ppm≤80Kookpunt188.2℃Moleculair gewicht76.09BRN NO.1340498Relatieve Dichtheid1.0362(20℃, 4℃)Breking1.4329Vlammingspunt98.9℃(Dicht)/107℃(Open)ToxiciteitLaagSmeltpunt-60


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Anhui

Locatie
Tongling