Catalogus

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Naadloze Honing buizen, Chroom plaat staven voor hydraulische cilinders Fabrikant

Reageer op advertentie

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, werkt als gouden fabrikant en leverancier voor Naadloze Honing buizen, de staven van de Chroomplaat, precisie naadloze koudgetrokken staalpijpen, hydraulische cilinders, hydraulische Krikken, gi/ppgi staalrollen aan markten over de hele wereld.

Opgericht in 2005, met een behandelend gebied van meer dan 50.000 Vierkante meters, en meer dan 100 werknemers, heeft XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY) jaarlijkse output meer dan 60,000tons. XUD STEEL werkt als professionele fabrikant & exporteur voor staalproducten, concentreert zich hoofdzakelijk op naadloze koolstofstaalpijp, precisie koudgetrokken pijp, zuigerstang, precisie gehoonde pijp, hydraulische cilinders, hydraulische hefbomen, legering/verzinkte staalpijpen, gegalvaniseerde/voorgeverfde gegalvaniseerde staalrol en stroken.

Ons bedrijf houdt vriendschappelijke en coöperatieve relaties onder binnenlandse Hoogste 10 staalfabrieken het hele jaar door. De strategische partners omvatten: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG-Groep, VALIN, enz. Wij hebben onze eigen verwerkingsinstallaties in het noorden en zuiden van China om klanten van meer aangepaste diensten zoals het fijne eindigen (honen/slijpen/polijsten), hittebehandelingen, lengtesnijden, oppervlaktebehandelingen etc. te voorzien.

Met uitstekende technologie en rijke ervaring op dit gebied vele jaren, passen onze producten en de dienst totaal de eisen van verschillende cliënten aan, konden wij volgens de speciale behoeften/de ontwerpen van eindgebruikers produceren, die wijd abtain erkenning en reputatie van cliënten binnenlands en over de hele wereld. Het verkoopnetwerk van XUD STEEL behandelt vele landen. Zoals de V.S., Australië, Duitsland, Italië, Mexico, Brazilië, Rusland, Oekraïne, Zuid-Korea, Thailand, Vietnam, Filippijnen, Sri Lanka, Maleisië, Indonesië, Nederland, Saudi-Arabië, Iran, India, VAE, etc.

Onze staalproducten worden uitgebreid toegepast in hydraulische druk van techniekmachines, pneumatische lineaire actuators, de pompcilinders van de aardoliebron, micro-motorshell, de veegsystemen van de smeeroliekogel, de doorn van de aluminiumfolie, de cilinders van het hoge drukgas, automobielschacht, textiel, druk en het verven, glasverpakking, transmissierol en andere gebieden, bouw (staalstructuur), huishoudapparaten, automobielproductie, container (de productie van staalschuren), vervoer en de meubilairindustrieën.

als professionele fabrikant en leverancier voor precisie naadloze staalpijpen/buizen, hydraulische cilinders, hydraulische Jacks, gi/ppgi-staalrollen, hebben wij ISO 9001 Kwaliteitscertificaat en ISO 14000 verkregen. Ons R&D-team zal samenwerken om producten van uitstekende kwaliteit volgens de eisen van klanten aan te bieden. De vrienden van over de hele wereld worden warm verwelkomd om XUD STEEL te bezoeken en zaken van samenwerking te bespreken. Voor meer informatie over ons, bezoek onze website www.xudsteel.com welkom.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Locatie
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.