Catalogus

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

De beste automatische het vormen machinefabrikanten van China

Reageer op advertentie

ZhuoJie machines productie en verkoop van automatische molding machine, volledig automatische molding machine is een soort klei zand gieten apparatuur, voornamelijk voor de productie van auto-onderdelen, mangat covers, grijs ijzer, nodulair gietijzer zoals pomp, hoog rendement, elk van het zand mal voor 25 seconden, mankracht besparen, en een werknemer om toezicht te houden op het werk van machine, hoge kwaliteit van het product, machine gedrukt uit de hardheid van zand mal, foutloze doos.

Linyi Zhuojie Machinery Co, Ltd is gevestigd in Linyi schimmel wetenschap en technologie Industrial Park, de tak is gevestigd in Suqian, Jiangsu, sinds haar oprichting in februari 2010, heeft zich ingezet voor het verstrekken van de meerderheid van de kleine en middelgrote gieten ondernemingen met hoge intelligentie, hoge betrouwbaarheid, hoge kosten prestaties automatische gieten apparatuur. De bedrijfsgeest van "innovatie, harmonie en win-win" bedrijfsfilosofie, aanhangt altijd onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingsontwerp, en past constant nieuwe technologie, nieuwe materialen, nieuw proces, in het gieten, vooral autodelen, de hardwareindustrie toe, is wijd gebruikt en hoogst erkend, steeg de verkoop jaar na jaar, tot 90 miljoen yuan per jaar. Als high-tech industrie, heeft Linyi Zhuojie een samenwerkingsrelatie op lange termijn met Qingdao University of Technology gevestigd, realiserend de "school-onderneming samenwerking, industrie-universiteit win-win". Met de sterke steun van talenten en beleid, hebben de producten van het bedrijf meer dan 50 nationale patenten gewonnen, en de "National Foundry Equipment Innovation Award" en "SX26070 up and down sand shooting automatic modeling and National Foundry Equipment Innovation Award" uitgereikt door China Foundry Association. Het heeft de verbetering van het binnenlandse gietmateriaal geleid.
Om de hoge stabiliteit van het materiaal te verzekeren, dringen wij aan op de goedkeuring van de internationale leveranciers van de lijncomponent, keurt het elektrogebruik de Siemens van Duitsland, pneumatisch goed Japan SMC, CKD-delen, keurt het hydraulische systeem Duitsland rexroth, het olieonderzoek van Japan, enz. goed, na verificatie, markterkenning en steun, in de klantengroep veranderde het verleden van wrede concurrentie op prijs Leidde de goedaardige ontwikkeling van de productieindustrie van het gietende materiaal.
In de loop der jaren vergeten wij niet de originele bedoeling, down-to-earth, hard om producten en de diensten te doen, in de industrie om een reputatie te winnen. Als materiaalleveranciers, weten wij dat het succes van om het even welke voltooiing van alle klanten en ontwikkeling, daarom altijd hoogste prioriteit aan de belangen van klanten zal geven, zal ons verkoop en ontwerppersoneel zorgvuldig aan uw verzoeken en Suggesties, niet aan materiaal als uiteindelijk doel van de verkoop luisteren, is het verkoopsucces, enkel het begin van onze dienst, ZhuoJie na 7 * 24 uren, levenslange technische ondersteuning aan klanten verstrekken. Dit is vertrouwen in het product, maar ook verantwoordelijk voor de klant. Het bedrijf heeft altijd vastgehouden aan de 100% klanttevredenheid van de dienst doel, voor de meerderheid van de nieuwe en oude klanten om meer uitgebreide, doordachte, snelle service. In de toekomst, zal Linyi Zhuojie naar de wereld met de ambachtelijke geest van voortreffelijkheid gaan en het land met wetenschap en technologie verjongen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
linyi

Locatie
Luozhuang Mould Industrial Park