Catalogus

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

10.10.2022 09:00

TOPTEK LASER Draagbare Laser Lasmachine 1000W/1500W/2000W/3000W

Reageer op advertentie

TOPTEK-Laser, Vezellaser, de Machine van het Laserlassen, Laserlasser, Lassermachine, de Lasser van de Vezellaser

De vezellaserlasmachine is een geavanceerde lastechniek die een perfect alternatief vormt voor het traditionele elektrische, MIG- en CO2-lassen.

Het laserlasproces smelt het verbindingsoppervlak door middel van een zeer energierijke en dichte straal met een grote hoeveelheid warmte. De single mode fiber laserbron levert een consistent en stabiel vermogen en een hoge kwaliteit laserstraal. Het bereik van het laservermogen kan worden aangepast aan de werkelijke productiebehoeften. Deze oplossing garandeert een ongeëvenaarde toepassingsflexibiliteit en hoge betrouwbaarheid.

In elk opzicht beter dan conventioneel lassen

Sneller: 5-10 keer efficiënter dan conventioneel lassen voor lassen of reinigen.
2. Gemakkelijk te bedienen: er is geen ervaren operator nodig, elke groene hand kan in minder dan 30 minuten worden opgeleid.
3. Kostenbesparing: 80% kostenbesparing in vergelijking met conventioneel lassen, MIG-lassen, TIG-lassen. Minder operators, minder verbruik (gassen, hulpstoffen enz.) en minder werktijd. Bijvoorbeeld, als de werklast gelijk is aan 1 ervaren operator die in 10 uur werkt, maar met een laserlas- of reinigingsmachine kan slechts 1 gemiddeld persoon in 3 uur werken.
4. De lasnaad is bijna onzichtbaar en het lasoppervlak is glad.
5. Zeer weinig vervorming van het werkstuk.
6. Veiliger werken.
7. Milieuvriendelijk lassen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China