Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Conserveermiddel voor chemische levensmiddelenadditieven voor onderzoeksdoeleinden, in voorraad en veilig te gebruiken.
Productomschrijving 
Bewaarmiddel CAS 24634-61-5 Kaliumsorbaat 
Chemische naam. Kaliumsorbaat 
Molecuulformule: C6H Moleculaire formule: C6H7KO2 
Molecuulgewicht: 150,22 
Eigenschappen: Witte kristallen of kristallijne korrels 
Witte kristallen of kristallijne korrels 
Wij kunnen ook in poedervorm leveren 
Kaliumsorbaat is het kaliumzout van sorbinezuur met de chemische formule C6H7KO2. Het wordt vooral gebruikt als conserveermiddel. 
Kaliumsorbaat is doeltreffend in een groot aantal toepassingen, waaronder levensmiddelen, wijn en producten voor persoonlijke verzorging. 
Kaliumsorbaat wordt geproduceerd door sorbinezuur te laten reageren met een gelijke hoeveelheid kaliumhydroxide. Het resulterende kaliumsorbaat kan worden gekristalliseerd uit een waterige ethanoloplossing. 
Item FCC-V/E202 Resultaat 
Etikettering Met norm Met norm 
Uiterlijk Witte korrels of poeder Witte korrels 
Testresultaat 99,0% - 101,0% 100,71% 
Vrij zuur (als sorbinezuur) max 1% Niet gedetecteerd 
Vrije base (als K2CO3) max 1% 0,7% 
Zware metalen (als Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm 
Arseen (als As) ≤ 3 ppm < 3 ppm 
Verlies bij drogen ≤ 1,0% 0,38 
Lood ≤ 2 ppm < 2 ppm 
Smeltpunt (als sorbinezuur) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC 
Kwik ≤ 1 ppm 0,0016 ppm 
Aldehyden ≤ 0,1% 0,002% 
De rol van kaliumsorbaat 
Kaliumsorbaat kan de groei en vermenigvuldiging van schadelijke micro-organismen zoals schimmels, gisten en zuurstofrijke bacteriën, Staphylococcus aureus en Salmonella doeltreffend remmen, maar is ondoeltreffend tegen nuttige micro-organismen zoals anaërobe bacteriën.tieve micro-organismen zoals anaërobe bacillen en Lactobacillus acidophilus, bijna krachtiger tegen ontwikkeling dan tegen sterilisatie, waardoor de houdbaarheid van voedsel effectief wordt verlengd en de oorspronkelijke smaak behouden blijft 
Kaliumsorbaat Toepassingen 
1. Wijd gebruikt in voedsel, schoonheidsmiddel, landbouw en andere industrieën. Schimmel- en gistremmers, voedingsmiddelen, fungiciden, denatureringsmiddelen voor het drogen van olie, bactericiden, enz. 
2. Sorbinezuur in alcohol en dranken. 
3. 3. sorbinezuur in sojasaus, sojasausproducten en augurken. 
4. Sorbinezuur en kalium in aquatische producten. 
5. Sorbinezuur in vlees en worst. 
6. Sorbinezuur in verse groenten en fruit. 
7. Sorbinezuur bij de conservering van bakkerijproducten. 
8. Sorbinezuur in ingeblikt voedsel, snoepgoed en vers voedsel. 
9. Sorbinezuur in verse kaas. 
10. Sorbinezuur in de conservering van margarine. 
11. Conserveringsmiddel voor vers voedsel, sorbinezuur in andere producten.
                        Rubriek
                        Aanbiedingen                    
                        Staat
                        China                    
                        Gebied
                        Hubei                    
                        Locatie
                        Wuhan