Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Conserveermiddel voor chemische levensmiddelenadditieven voor onderzoeksdoeleinden, in voorraad en veilig te gebruiken.
Productomschrijving
Bewaarmiddel CAS 24634-61-5 Kaliumsorbaat
Chemische naam. Kaliumsorbaat
Molecuulformule: C6H Moleculaire formule: C6H7KO2
Molecuulgewicht: 150,22
Eigenschappen: Witte kristallen of kristallijne korrels
Witte kristallen of kristallijne korrels
Wij kunnen ook in poedervorm leveren
Kaliumsorbaat is het kaliumzout van sorbinezuur met de chemische formule C6H7KO2. Het wordt vooral gebruikt als conserveermiddel.
Kaliumsorbaat is doeltreffend in een groot aantal toepassingen, waaronder levensmiddelen, wijn en producten voor persoonlijke verzorging.
Kaliumsorbaat wordt geproduceerd door sorbinezuur te laten reageren met een gelijke hoeveelheid kaliumhydroxide. Het resulterende kaliumsorbaat kan worden gekristalliseerd uit een waterige ethanoloplossing.
Item FCC-V/E202 Resultaat
Etikettering Met norm Met norm
Uiterlijk Witte korrels of poeder Witte korrels
Testresultaat 99,0% - 101,0% 100,71%
Vrij zuur (als sorbinezuur) max 1% Niet gedetecteerd
Vrije base (als K2CO3) max 1% 0,7%
Zware metalen (als Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arseen (als As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Verlies bij drogen ≤ 1,0% 0,38
Lood ≤ 2 ppm < 2 ppm
Smeltpunt (als sorbinezuur) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Kwik ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehyden ≤ 0,1% 0,002%
De rol van kaliumsorbaat
Kaliumsorbaat kan de groei en vermenigvuldiging van schadelijke micro-organismen zoals schimmels, gisten en zuurstofrijke bacteriën, Staphylococcus aureus en Salmonella doeltreffend remmen, maar is ondoeltreffend tegen nuttige micro-organismen zoals anaërobe bacteriën.tieve micro-organismen zoals anaërobe bacillen en Lactobacillus acidophilus, bijna krachtiger tegen ontwikkeling dan tegen sterilisatie, waardoor de houdbaarheid van voedsel effectief wordt verlengd en de oorspronkelijke smaak behouden blijft
Kaliumsorbaat Toepassingen
1. Wijd gebruikt in voedsel, schoonheidsmiddel, landbouw en andere industrieën. Schimmel- en gistremmers, voedingsmiddelen, fungiciden, denatureringsmiddelen voor het drogen van olie, bactericiden, enz.
2. Sorbinezuur in alcohol en dranken.
3. 3. sorbinezuur in sojasaus, sojasausproducten en augurken.
4. Sorbinezuur en kalium in aquatische producten.
5. Sorbinezuur in vlees en worst.
6. Sorbinezuur in verse groenten en fruit.
7. Sorbinezuur bij de conservering van bakkerijproducten.
8. Sorbinezuur in ingeblikt voedsel, snoepgoed en vers voedsel.
9. Sorbinezuur in verse kaas.
10. Sorbinezuur in de conservering van margarine.
11. Conserveringsmiddel voor vers voedsel, sorbinezuur in andere producten.
Rubriek
Aanbiedingen
Staat
China
Gebied
Hubei
Locatie
Wuhan