Catalogus

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

25.10.2022 17:00

KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD. voor MEDISCHE BENODIGDHEDEN

Reageer op advertentie

Een groepsonderneming die zich bezighoudt met weven, bleken, productie van medische artikelen enz.

Met meer dan 800 personeelsleden, diverse weefgetouwen, vouwmachines, naaimachines, steriele verpakkingsapparatuur en verbandmachines van 500 sets, en zuivere zuurstofrol-bleeklijnen. Onze chirurgisch verband/de medische leveringsproductiecapaciteit is meer dan 1.000 x 40' FCL.

Wij bezitten de gestandaardiseerde faciliteitenbouw voor medische levering het produceren, en de controle van het productiemilieu wordt uitgevoerd strikt volgens GMP, FDA, EN-norm, met Klasse 100.000 schoonmakende ruimte, de redelijke productie algemene regeling, geavanceerde productiefaciliteiten en wetenschappelijk beheer.

Al onze producten worden uitgevoerd naar meer dan 80 landen en gebieden, vooral in de V.S. en Europa, met meer 200 klanten, met inbegrip van sommige belangrijke spelers op medisch gebied. Het geniet een goede reputatie in de internationale markt.

Wij werden toegekend één van de "Eerste 500 China Nationale Zakenkredietondernemingen" die door de Vereniging van China van Buitenlandse Handelsondernemingen, Ministerie van Handel, Volksrepubliek China en het Comité van de Deskundigen van het Kredietsysteem van de Buitenlandse Handelsondernemingen van China worden uitgegeven.

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
HuBei

Locatie
Wuhan