Catalogus

Polyimidefilm FEP 6251

08.11.2022 00:00

Polyimidefilm FEP 6251

Reageer op advertentie

De Reeks van polyimidefilm FEP is polyimidefilm die met FEP aan één of beide kant wordt bedekt, verleent hitteverzegeling, verstrekt een vochtigheidsbarrière, en verbetert chemische weerstand. Hoofdzakelijk gebruikt in de isolatie van de magneetdraad, gevormde rolisolatie, CPTC en versievoering.

Type Polyimide film FEP Constructies
In deze reeksordecode van drie cijfers, vertegenwoordigt het eerste en derde cijfer de normale dikte van deklaag FEP, wordt het symbool 9 gebruikt om 12.7um (0.5 mil) te vertegenwoordigen ,6 tot 2.54 um. HF wordt gebruikt voor polyimidefolie met FEP coating aan één zijde, en FHF voor dubbele zijde.

6251 Polyimide tape is een algemene polyimide film die aan één of beide zijden is gecoat of gelamineerd met FEP Fluoropolymer, die hittebestendigheid verleent, een vochtigheidsbarrière vormt en de chemische weerstand verbetert. 6251 Polyimide tape wordt aanbevolen in toepassingen die een hittebestendige film vereisen, of vochtigheid en chemische weerstand voorbij de mogelijkheden van ongecoate polyimide film.

Toepassingen

buizen

● Verwarmingscircuits

hittebestendige zakken

auto membranen en spruitstukken

● Elektrische isolatie

Productlevering

1. Breedte: 5~500mm zou kunnen worden gesneden.

2.kern ID: 40,50,76mm Rol OD: 200~250mm

3. Pakket: Binnen: Polyetheenfilm, Buiten: Karton of houten geval

4. Betaling: T/T of L/C bij gezicht

5. Levertijd: 14 dagen na het ontvangen van uw vooruitbetaling of L/C advies

6. MOQ: 200kgs


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Tianjin

Locatie
Tianjin