Catalogus

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

16.11.2022 00:00

Waterstofgeneratoren voor laboratoriumgebruik

Reageer op advertentie

HX-300D/600D

De machine is uitgerust met de wereldwijd geavanceerde Spe (Solid Polymer Electrolyte) technologie, ook bekend als PEM (Proton Exchange Membrane). Zuivere waterstof tot 99,99% wordt geproduceerd door elektrolyse van zuiver water met een zeer stabiele waterstofuitgangsstroom en -druk. Het instrument heeft een groot digitaal display: H2 uitgangsstroom, H2 werkomstandigheden, H2 zuiverheid, met 1 -. 6 uur tijd instelfunctie, resterende uren en minuten weergave, laag water alarm functie, TDS hoog functie. Er is ook een slaapstand met de mogelijkheid om alleen zuivere waterstof of waterstof en zuurstof samen te gebruiken.

Het apparaat heeft een waterniveau-indicator en diverse veiligheidsfuncties die een veilig gebruik garanderen. In de machine is een zeer efficiënte zuiveraar geïnstalleerd die het water reinigt, en de klant hoeft het water pas na zes maanden te vervangen. Deze machines met lange levensduur kunnen 5 tot 10 jaar waterstof produceren zonder defecten, omdat alleen onderdelen van hoge kwaliteit worden gebruikt.

De hele machine is gemaakt van ijzer aan de buitenkant, waardoor ze stabieler en duurzamer in gebruik is. Verkrijgbaar in twee kleuren, wit en goud.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shandong Province

Locatie
Jinan