Catalogus

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC DIE DELEN MACHINAAL BEWERKT

Reageer op advertentie

Asianstar CNC Machining Factory, vanaf jaar 2005 gelegen in Dongguan City, Guangdong Province, China, is een professionele CNC Machining Parts Manufacturer, met lange termijn ontwikkeling, nu hebben we meer dan 80 werknemers met faciliteiten 135 machines en productiegebied 2500SM.

Met onze ervaren bekwame ingenieurs team, wij het verstrekken van hoge kwaliteit aangepaste CNC metaal en kunststof onderdelen aan wereldwijde klanten in vele industrieën veld. Wij worden altijd gewaardeerd door hoge tolerantiekwaliteit en de one-stop dienst van veelvoudige processen. Wij werken nu voor cliëntenpartners van de V.S., Euro, het Medio-Oosten, Aziatisch, ondersteunend de projecten van cliënten door uitstekende kwaliteit, bodemkosten en snelle productietijd.

Tot nu toe, verlenen wij de diensten met inbegrip van CNC het draaien, CNC het malen, CNC het draaien en het malen, CNC het boren, het malen, aluminiumuitdrijving, de smeedstukdienst, de vervaardiging van het bladmetaal, enz. En wij passen divers van oppervlakte het eindigen behandelingen op producten volgens ordeeisen toe.

De materialen die wij op CNC het machinaal bewerken proces hebben gebruikt zijn meestal metaal en plastiek, zoals aluminium, messing, koper, roestvrij staal, zacht staal, titanium, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, nylon, PTFE, enz. Ons ingenieursteam begrijpt diep op materialen en wij gebruiken correcte materialen voor productie hangt van de productiefuncties af. Wij kiezen ook beste productieoplossingen en het bewerken en snijders voor unieke materialen.

Naast overvloedige productieervaringen, bouwden wij ook strikt QC systeem op om onze productkwaliteit te controleren. Wij hebben QC Controlerend Systeem dat QC het Dossier van de Procedurecontrole vóór productiebegin omvat, controleert het de productieprocedure strikt na kwaliteitsdetails, en wij hebben toezicht QC controlerend tijdens productieproces, na allen, hebben wij definitieve QC inspectie op elk punt vóór verpakking. Met dit ontwikkelde QC systeem, kunnen wij productieprecisie en productverschijning in perfect controleren en cliënten uitstekende producten voorleggen.

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangdong

Locatie
Dongguan