Catalogus

HCM MEDICA Medisch Endoscoop Camera Beeldsysteem LED Koude Lichtbron

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA Medisch Endoscoop Camera Beeldsysteem LED Koude Lichtbron

Reageer op advertentie

HCM MEDICA heeft gericht op endoscoop en microscoop optische producten voor meer dan 13 jaar, een toonaangevende fabrikant voor endoscoop camera beeldsysteem, vooral focus op licht en beeld. Wij zijn gevestigd in Jiangsu, China, verkopen aan Amerika, Europa, Azië, MID-Oosten, Zuidoost-Azië, Oceanië, Afrika.

De hoofdproducten omvatten: Endoscoop LED lichtbron, Microscoop LED lichtbron, Mini lichtbron, Onderzoekslicht, Vezel optische kabel, Medisch hoofdlicht, ENT hoofdlicht, Tandheelkundig hoofdlicht, Plastic chirurgie hoofdlicht, Diep chirurgie hoofdlicht.

Wij hebben ISO 9001, 13485 en CE inspectie overgegaan, hebben onze hoogte - kwaliteitsproducten ons zeer goede reputatie gebracht. Altijd een pre-productiesteekproef vóór massaproduktie; Altijd definitieve Inspectie vóór verzending.

Wij gebruiken LUMINUS die LEIDENE bol uit de V.S. wordt ingevoerd, verzekert u het beste licht voor uw camera van de originele bron.

Meer dan 95% van onze toebehoren worden ingevoerd, gebruiken wij nooit lage kwaliteitstoebehoren.

2 jaar garantie voor de volledige lichtbron. Eigenlijk zal onze lichtbron niet uit dienst in meer dan 6 tot 8 jaar met zorgvuldige opreation zijn.

Wij houden altijd tempo met de marktontwikkeling en de gebruikersvereisten, zijn wij in regelmatig contact met vele handelaars, artsen, fabrieken wereldwijd. Wij verzamelen hun echte behoeften, en maken het nauwkeurige product voor hen, is de klantentevredenheid altijd het doel van ons dagelijks werk.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen