Catalogus

Fructose kristallijn

06.03.2023 11:00

Fructose kristallijn

Reageer op advertentie

Kristallijne fructose, is een ideale gezonde zoetstof verwerkt uit maïs. Het is naar schatting ongeveer 20% zoeter dan tafelsuiker en 5% zoeter dan HFCS.

De verdienste van het product:
1) het is een natuurlijke zoetstof in plaats van een kunstmatige zoetstof aangezien fructose natuurlijk in vruchten en groenten, evenals honing voorkomt.
2) het heeft de hoogste zoetheid onder natuurlijk voorkomende suikers. Zijn zoetheid is 1,3 tot 1,8 maal die van sucrose. Om dezelfde zoetheid te bereiken, kan het gebruik ervan worden verminderd in vergelijking met sucrose. Zoetheid is de belangrijkste eigenschap ervan in vergelijking met andere voordelen. De zoetheid ligt niet vast, maar verandert met de temperatuur. Hoe lager de temperatuur, hoe groter de zoetheid.
3) de smaakpapillen in de tong nemen fructose het eerst waar in vergelijking met glucose en sucrose, en de waarneming verdwijnt snel. Het maskeert de smaakafgifte van glucose en sucrose niet, aangezien de piek van de smaakafgifte vóór die van glucose en sucrose ligt. Bijgevolg zal de smaak van drank niet worden verbeterd en/of gehandhaafd door de toevoeging van kristallijne fructose.
4) het wordt waarschijnlijk niet omgezet in zuur door streptokokken in de mondholte. In tegenstelling tot sucrose wordt het niet door streptokokken gebruikt om glucan te produceren, waardoor het ontstaan van tandcariës wordt verhinderd. Daarom kan het worden gebruikt als zoetstof in producten voor kinderen.
5) door zijn lage glycemische index stijgt de bloedglucose langzaam na inname en is er minder insuline nodig dan bij andere suikers, wat gunstig is voor mensen met diabetes type 2 en obesitas.

Gebruik van het product: het wordt algemeen gebruikt als voedende zoetstof in voedsel en dranken. Het kan ook worden gebruikt als bevochtigingsmiddel in cosmetica.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shanghai

Locatie
No.201 Xin Jinqiao Road