Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
Shanghai Unitebiz International Trade Co., Ltd
05.04.2023 00:00
D-glucose monohydraat
Dextrose monohydraat,
is de monohydraatvorm van D-glucose, een natuurlijk monosacharide en koolhydraat, dat zoetheid en energie verschaft in een grote verscheidenheid van voedseltoepassingen. Bij de productie van dextrose monohydraat wordt maïszetmeel als grondstof gebruikt. De dubbele enzymtechniek wordt aangenomen om maïszetmeel in dextrose te veranderen. Door het proces van concentratie, kristallisatie, dehydratie, abstersion, en verdamping, wordt het omgezet in witte hexagonale kristalvlok, dextrose monohydraat. Het wordt wijd gebruikt in voedsel en drank als substituutmateriaal in plaats van zoetmiddel zoals rietsuiker.
Toepassingen:
banketbakkerijen
-cakes
-dranken
-koekjes
-koekjes
-jam
-gelei
-honingproducten
- energiedrankjes energiedranken
-bier/alcoholische dranken
-koolstofbron voor de productie van MSG, vitamine, antibiotica en organische zuren enz.
-grondstof voor andere maïsproducten zoals glucosestroop, sorbitol en hoge fructosestroop enz.
Rubriek
Aanbiedingen
Staat
China
Gebied
Shanghai
Locatie
Shanghai