Catalogus

Textielproducten voor de horeca

17.03.2023 00:00

Textielproducten voor de horeca

Reageer op advertentie

DPF TEXTILE is een toonaangevende fabrikant en exporteur van hoogwaardige textielproducten voor de horeca over de hele wereld.

Shanghai DPF Textile Co, Ltd werd opgericht in 2006. Één van de beste groothandelsleverancier van China. Onze hoofdactiviteit is het leveren van de hotels en andere inrichtingen plaatselijk en rond de wereld met allerlei producten, zoals Bad/Ruimte/Restaurantlinnen.

Ons goed ervaren personeel is klaar om de vraag van klanten in meer dan 100 landen te ontmoeten en hen van de perfessionele dienst voor hun behoefte te voorzien om hun zaken van 3-5 sterrennorm te bevorderen.
Onze fabriek wordt gevestigd in Nantong-stad, die een gebied van 30.000 SQM behandelen. Met een totaal van 200 personeelsleden. Onze productielijn gebruikt de recentste technologie in het verwerken en het veroorzaken van al soort stoffen in een geautomatiseerd controlesysteem voor perfectie van het product op handdoekweefgetouwen, het bleken, het verven. Alles wordt gedaan aan precisie en voldoet aan ISO9001 productcertificatie.

Wij hebben met succes onze producten naar Azië/Europa/Noord-Amerika/Zuid-Amerika/Midden-Oosten/Afrika en Oceanië uitgevoerd. Ons doel is onze markt uit te breiden naar de hele wereld, alle landen. Daarom bent u welkom om ons via onze website of e-mail te contacteren om onze zaken in uw markt te onderzoeken en wij hopen spoedig van u te horen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Contacten

Staat
China

Gebied
Shanghai