Catalogus

Met rubber beklede pottenmagneten uit China

24.04.2023 11:05

Met rubber beklede pottenmagneten uit China

Reageer op advertentie

De rubber Gecoate Pottenmagneten worden ook genoemd Gegummeerde Magneten, die van sterke neodymiummagneten, duurzame staaldelen en TPV-Rubber worden gemaakt. WZ de Magnetics vervaardigen volledig volledige waaier van Rubber Met een laag bedekte Pottenmagneten voor het houden van & Fasterning zonder het boren en het lassen.

WZ Magnetics is een oplossingenleverancier van magneetproducten, verstrekt diverse magnetische producten/systemen/oplossingen om traditionele oplossingen in het vastmaken, het bevestigen, het houden, enz. te vervangen.

Gericht op het leveren van de beste magnetische bevestigingsoplossingen. WZ Magnetics neemt trots in het verstrekken van producten van uitstekende kwaliteit die worden ontworpen om aan de behoeften en de vereisten van klanten te voldoen. Ons bedrijf streeft ernaar het juiste product op het juiste moment te leveren, met een onovertroffen kwaliteit, innovatie en service. Wij zijn ervaren in het verlenen van volledige ondersteuning van prototyping tot partijen en in het handhaven van het kwaliteitsniveau op lange termijn voor grote partijen.

WZ Magnetics heeft een ervaren team dat gespecialiseerd is in de productie van verschillende soorten permanente magneten, waaronder gesinterde en gebonden NdFeB, gegoten en gesinterde Alnico, gesinterde SmCo-magneten en verwante magnetische assemblages.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Jiangsu

Locatie
Kunshan