Catalogus

Rubber Bedekte Neodymium Magneten

23.04.2023 11:00

Rubber Bedekte Neodymium Magneten

Reageer op advertentie

De kleur speelt ook een rol in Rubber Behandelde Neodymiummagneten

Bij het selecteren van magneten voor een specifieke toepassing is het type coating een belangrijke overweging. De rubber behandelde magneten bieden unieke voordelen aan wanneer vergeleken bij andere types van deklagen. De verschillende kleuren van rubberdeklaag kunnen worden gebruikt om de esthetica te verbeteren of de prestaties van magneten in bepaalde toepassingen te verbeteren. Eveneens, bieden deze gekleurde deklagen extra bescherming tegen UVstralen, die hen voor openluchttoepassingen ideaal maken.

Deze coatings bieden een grote verscheidenheid aan kleuren, variërend van rood en blauw tot groen en geel enz. Verschillende kleuren kunnen verschillende toepassingen hebben, afhankelijk van de toepassing. Dit maakt hen tot veelzijdige hulpmiddelen voor diverse taken en industrieën.

WZ Magnetics als Rubber Bedekte Magnetenfabrikant biedt een verscheidenheid van voordelen aan wanneer gebruikt in verschillende toepassingen. De rubberbekleding draagt niet alleen bij aan de esthetische aantrekkingskracht van de magneet. Maar het verstrekt ook hoge wrijving en verhindert het uitglijden of het krassen op contactoppervlakten. Bovendien speelt de waaier van Rubber Gecoate Opzettende Magneten kleuren beschikbaar voor rubberdeklaag ook een belangrijke rol in daadwerkelijke toepassingen.

De meeste kleur van Rubberbedekte Magneten is zwart, maar niet alle kleur van rubberdeklaag is zwart. Er zijn ook andere kleuren zouden volgens uw vereisten, zoals blauw, rood, geel en sinaasappel kunnen worden geproduceerd. De witte kleur rubber bedekte magneet wordt meestal gebruikt voor decoratie op plafond, whiteboard enz. Aangezien de witte kleur gemakkelijk is om samen met andere kleuren te krijgen. De rode en oranje kleuren vallen op, theycan worden gebruikt op de plaatsen die de aandacht van iemand moeten krijgen.

Deze kleurrijke deklagen zijn volgzaam Rohs & Reach en ook ISO-9001 Verklaarde Rubber Behandelde Magnetenfabrikant. Zij zijn zo goed zoals zwarte in UVweerstand, anti-veroudert eigenschappen enz. Wij kunnen andere kleurendeklaag van Rubberised Neodymium-Magneten op het vereiste van daadwerkelijke toepassing maken.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Jiangsu

Locatie
Kunshan