Catalogus

De 9 toepassingsvoorbeelden van NdFeb Rubber Met een laag bedekte Magneet

26.04.2023 01:05

De 9 toepassingsvoorbeelden van NdFeb Rubber Met een laag bedekte Magneet

Reageer op advertentie

Rubber beklede magneet zoals die als waterdichte magneet, met rubber beklede magneet, rubber behandelde magneet wordt bekend. Welke van sterke neodymiummagneten, duurzame staaldelen wordt gemaakt en met waterdicht TPV-rubber wordt behandeld. De met rubber beklede magneten verstrekken sterke verticale holdingskracht evenals scheerkracht door oppervlaktewrijving te verhogen. De rubberdeklaag laat niet gemakkelijk krassen.

de met rubber beklede potmagneten zijn zeer populair in een waaier van de industrieën. Het product bestaat uit een aantal krachtige neodymiummagneten die in een cirkel zijn geconfigureerd en in een rubberen schijf zijn gewikkeld. Elke potsticker heeft een geschikt bevestigingspunt in het centrum. De rubber Met een laag bedekte potmagneten hebben externe draad of interne wapeningsverbindingspunten voor haken, gaten, of bouten.

De rubberdeklaag helpt om het onderliggende materiaal tegen corrosie te beschermen, en voegt ook aan het esthetische beroep van het product toe. Wegens verschillende eigenschappen van rubber met een laag bedekte magneten, Tegenwoordig zijn de Met rubber beklede Magneten wijd gebruikt in verschillende ingediend, Na zijn 9 Types Toepassingen van Rubber Met een laag bedekte Magneten.

1. Kabelbeheer
Wanneer u met de chaotische draden, kabels vervelend bent en u hen met verschillende haken moet beheren die op de muren moeten worden ingepast of worden gelast. De rubber met een laag bedekte magneten met kabelbinder zullen u de meest efficiënte manier brengen om hen te beheren. Gewoon de magneet plaatsen waar u wilt, en dan de draden door de klem halen en de klus is geklaard.

2. Werkende Lichten Opzettend
De rubber met een laag bedekte magneten kunnen ook met verschillende werkende lichten in ergens worden opgezet u met hun uitstekende holdingskracht wilt, hen gebruiken in waar u niet aan lassen of het boren wordt toegestaan.

3. Montagegereedschap voor voertuigen
Met rubber beklede magneten bieden superieure retentie door de oppervlaktewrijving te verhogen zonder sporen of krassen achter te laten. Magneten bedekt met rubber, waardoor het contactoppervlak voor magneetadsorptie goed beschermd is tegen krassen, De rubbercoating maakt het mogelijk ze te bevestigen en te verwijderen zonder de lak van auto's, vrachtwagens of caravans te beschadigen. Geen behoefte Lassen en Boren, U kunt het gemakkelijk opzetten of verwijderen snel witout het beschadigen van de bouw.

4.de openluchtcamera's, de sensoren en andere toebehoren die
Neodymiummagneten opschorten zijn allen met een dunne buitenrubberlaag bekleed om de magneet tegen het omringende milieu te beschermen. De rubber Met een laag bedekte Magneten heeft gediversifieerde gebruiksscenario's, die in het opzetten met het Bevestigen van Camera's en andere toebehoren kunnen worden gebruikt, voeg meer gemak aan het leven toe.

5. Het opzetten van ladders met rubber bedekte magneten
De rubber bedekte magneten hebben goede prestaties op de scheerkracht, zodat wanneer u een ladder verticaal wilt opzetten, is de scheerkracht de belangrijkste factor om de veiligheid te verzekeren.

6. Het hangen van instrumenten of andere apparaten
Deze magneten kunnen overal worden gebruikt waar u wilt, voor industrieel gebruik of huishouden. Gewoon om zeker te zijn dat de bevestigende oppervlakte magnetisch geleidend zou moeten zijn.

7. Montage van met rubber beklede magneten met zwaailampen
Onze hoogwaardige neodymiummagneten hebben een zeer hoge retentiekracht, wanneer ze worden gebruikt bij de installatie van zwaailampen op het autodak, die tot een topsnelheid van 200 km/u kunnen worden gebruikt.

8. Gebruik rubber gecoate potmagneten om signage
te hangen Vele Supermarkten gebruiken rubber gecoate potmagneten om tekens of affiches te hangen. Ze bieden een stevige houvast tijdens het gebruik en kunnen indien nodig gemakkelijk worden verwijderd.

9. Ook voor zware deuren en grendels worden neodymiummagneten met rubbercoating gebruikt.
Neodymiummagneten met rubbercoating worden een steeds populairdere keuze voor zware deuren en grendels. Deze krachtige magneten bieden superieure kracht en duurzaamheid in deurvergrendelingssystemen, evenals een groter bewegingsbereik en gebruiksgemak. Bovendien beschermt hun rubberdeklaag hen tegen de elementen, makend tot hen een ideale keus voor openluchttoepassingen.

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Jiangsu

Locatie
Kunshan