Catalogus

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - Uw totaaloplossing voor hoogwaardige boorgereedschappen en accessoires

Reageer op advertentie

Betrouwbare en efficiënte booroplossingen voor mijnbouw, bouw en geotechniek

Welkom bij RS Rock Drilling, uw go-to bron voor al uw boorgereedschap behoeften. Wij zijn een gespecialiseerde fabrikant van top hamer boorgereedschap, down-the-hole boorgereedschap, boorstangen, PDC bits, en diverse boorgereedschap accessoires, met jarenlange ervaring in de industrie.

RS Producten:

Bij RS Rock Drilling, zijn wij trots op het aanbieden van een uitgebreid assortiment van boorgereedschap en accessoires voor verschillende boortoepassingen. Onze top hammer drilling tools zijn ontworpen om maximale prestaties en efficiëntie te leveren, terwijl onze down-the-hole drilling tools ideaal zijn voor het boren van diepe gaten. Onze boorstangen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die duurzaamheid en een lange levensduur garanderen. Bovendien zijn onze PDC-beetjes de recentste toevoeging aan onze productlijn, die betere boringsefficiency en het langere beetjeleven aanbieden.

RS Technology:

Wij hebben een hoogst bekwaam technisch team dat aan het ontwerpen en de productie van de boringshulpmiddelen van uitstekende kwaliteit wordt toegewijd die aan de industrienormen voldoen. Onze moderne productiefaciliteiten en strenge kwaliteitscontroleprocessen zorgen ervoor dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

RS Services:

Bij RS Rock Drilling geloven wij dat klanttevredenheid de sleutel is. Daarom bieden wij uitgebreide after-sales diensten, waaronder technische ondersteuning, producttraining en onderhoudsdiensten, om ervoor te zorgen dat onze klanten het meeste uit onze producten halen.


RS Rock Drilling is uw one-stop-oplossing voor hoogwaardige boorgereedschappen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar top boorhamer gereedschap, down-the-hole boorgereedschap, boorstangen, PDC bits, of boorgereedschap accessoires, wij hebben u gedekt. Contacteer ons vandaag voor meer informatie over onze producten en diensten.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou