Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Kan vloeibare stikstof in een Dewar drukvat mensen schaden?

Reageer op advertentie

Veel mensen hebben een vraag: Is het gevaarlijk om een Dewar drukvat te gebruiken? Is het door vloeibare stikstof uitgestoten gas schadelijk voor de mens? Hoe gebruik je een Dewar Pressure Vessel goed en toch veilig?

Wanneer u de Dewar Vessels ontvangt, moet u eerst controleren of de Dewar Vessels in goede staat zijn, of er geen deuken of stoten in zitten, en vooral of het vacuümventiel intact is en of de tank niet bevroren is. Vloeibare stikstof verdampt voortdurend tot stikstof, dat niet giftig is, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke gevolgen voor het menselijk lichaam. U moet wel oppassen dat u geen vloeibare stikstof door de opening morst of op uw lichaam morst wanneer u de tank vult, want de temperatuur van vloeibare stikstof is zeer laag en kan gemakkelijk bevriezing veroorzaken.

Het is belangrijk dat u de tank regelmatig op vorst controleert en het gebruik van de tank stopzet wanneer u vorst aan de buitenkant aantreft. De speciale TipChiChi stop van de Dewarvaten houdt rekening met de stikstofverdamping om een veilig gebruik van de Dewarvaten te garanderen. Andere pluggen kunnen exploderen, waardoor de Dewar Vessels worden afgesloten en de stikstof in de fles nergens meer uit kan.


De Dewar Drukvaten worden rechtstreeks van de fabrikant geleverd, maak u geen zorgen over de after-sales service, neem contact met ons op via

Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Locatie
Zhengzhou