Catalogus

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Fabrikant en Ontwerper van Ethernet RJ45/SFP/USB Connector & LAN transformator.

Reageer op advertentie

Hoofdproducten: RJ45 Schakelaar, LAN Transformator, SFP Schakelaar, USB Schakelaar, enz. Onze voordelen: 1. 10+ jaar productie-ervaring 2. OEM/ODM gesteund 3. ISO 9001: 2008, ROHS, CE, FCC gecertificeerd 4. Industrie-kwaliteit producten 5. 100% getest (niet alleen partij getest) 6. Kwaliteitsgarantie: 5 jaar 7. EXW Prijs 8. Korte productietijd 9. Vrije Steekproeven

Yueqing ZhuSun Electronics Co, Ltd, opgericht in 2010, is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van communicatie-gebaseerde connectoren en componenten, en is toegewijd om klanten te voorzien van uitgebreide interconnectie product en applicatie-oplossingen. Onze belangrijkste producten omvatten RJ45-schakelaars, LAN-transformatoren, SFP-schakelaars en USB-schakelaars, die op grote schaal worden gebruikt in pc-moederbord, schakelaars, routers, ontwikkelingsraad, camera, Internet of Things en andere communicatieapparatuur en -gebieden.

Wij worden gevestigd in Wenzhou, Zhejiang-provincie van China, met geschikt vervoer. Gewijd aan krachtig onderzoek en ontwikkelingsteam, hoogst gecontroleerd kwaliteitsbewakingssysteem, en de nadenkende klantendienst, zijn onze ervaren personeelsleden altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en de professionele volledige oplossingen van sterke technische ondersteuning te voorzien. OEM en ODM de orden worden ingestemd met en wij kunnen de goederen binnen korte tijd leveren. Bovendien hebben wij ISO9001:2000, RoHS, Ce en FCC-certificaten verkregen.

Verkopend goed in alle steden en provincies rond China, worden onze producten ook uitgevoerd naar klanten in dergelijke landen en gebieden zoals Duitsland, Frankrijk, Engeland, de V.S., Singapore, Korea, Canada, Rusland en Japan, enz. De betrouwbare kwaliteit en de uitstekende reputatie hebben ons hoogst geprezen door klanten in binnen- en buitenland gemaakt.

Wij geloven stellig dat onze technische sterkte en de kwaliteitsdienst ons tot een permanente partner zullen maken, en wij heten warm klanten van in binnen- en buitenland welkom om samenwerking te vestigen en een heldere toekomst met ons samen te creëren.

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Zhejiang

Locatie
Wenzhou