Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Hoe werken Dewar flessen?

Reageer op advertentie

Wij kopen gewoonlijk Dewar-flessen om monsters te bewaren die in vloeibare stikstof moeten worden ingevroren, zoals biologische organen, dierlijk sperma, bloedmonsters, weefsels, vaccins, virussen, enz. U vraagt zich misschien af, kan zo'n tank echt vloeibare stikstof opslaan bij -196°C en hoe doet hij dat?

Het antwoord is ja. de KGSQ Dewar-fles van tianChi is een dubbellaagse structuur, de binnenste en buitenste lagen zijn gemaakt van vliegtuigaluminium met een hoge sterkte, en de binnenste en buitenste lagen zijn alleen verbonden door een halsbuis, die een speciale FRP-structuur is met een uitstekende warmte-isolatie, zodat de warmte van de buitenste laag nauwelijks kan worden overgedragen naar de binnenste laag via de vacuümlaag tussen de twee lagen, waardoor de verdampingssnelheid van vloeibare stikstof sterk wordt verminderd en het vermogen van de Dewar-fles om de interne temperatuur te handhaven wordt verbeterd.

Vervolgens plaatsen we het te bewaren monster in de tank via een draagemmer, bedekken het met een speciale halsplug, en kunnen we profiteren van de lage-temperatuur-eigenschappen van vloeibare stikstof om het monster actief te houden. Het is belangrijk dat men niet te lang in het bovenste deel van de halsbuis blijft bij het verwijderen van het monster. De temperatuur van het bovenste en onderste deel van de halsbuis is verschillend, en hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de temperatuur, wat onvermijdelijk is en iets wat we zelf moeten controleren.

TianChi KGSQ vloeibare stikstofcontainers voeren de kwaliteitsspecificatie van "Vloeibare Stikstof Biologische Containers GB/T 5458-2012" strikt uit in de productie, en alle producten zijn geslaagd voor de functietest van Product Quality Supervision and Inspection Institute. Wij hebben ISO9001 en EU-CE kwaliteitscertificatie overgegaan. Wij verstrekken hoogte - kwaliteitsproducten en de perfecte naverkoopdienst, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan