Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Zit er vloeibare stikstof in onze tanks?

Reageer op advertentie

Wanneer u vloeibare stikstoftanks vergelijkt en koopt, moet u zich afvragen of de vloeibare stikstoftank die ik koop vloeibare stikstof bevat zoals mineraalwater? Het antwoord is nee, de vloeibare stikstof tank wordt niet geleverd met vloeibare stikstof.

Allereerst, vloeibare stikstof moet zeer zorgvuldig worden vervoerd, de temperatuur van vloeibare stikstof is -196 ℃, als het per ongeluk gemorst tijdens het vervoer, kan het verwondingen veroorzaken aan mensen, die meer dan de moeite waard het verlies. Ten tweede, als u een opslagtank met vloeibare stikstof koopt, moet u zich zorgen maken over de vraag of de halsbuis zal worden beschadigd als gevolg van het schudden op de weg, en als de halsbuis beschadigd is, kan de tank met vloeibare stikstof niet worden gebruikt.

Daarom wordt onze tank met vloeibare stikstof niet geleverd met vloeibare stikstof, dus waar komt de vloeibare stikstof vandaan? Gewoonlijk wordt vloeibare stikstof verkocht in plaatselijke gasmarkten en chemische fabrieken, maar voor uw veiligheid moet u de tank met vloeibare stikstof vullen en oppassen voor bevriezing. Zelfs als er geen vloeibare stikstof wordt meegeleverd, leveren wij, afhankelijk van het model, een emmer en een beschermhoes mee. Wij zijn zowel de verkoper als de producent, elke vloeibare stikstof tank gaat door verschillende processen en strenge tests.

TianChi KGSQ vloeibare stikstof containers voeren strikt de kwaliteitsspecificatie van "vloeibare stikstof biologische containers GB / T 5458-2012" in de productie, en alle producten zijn geslaagd voor de functionele test van het Product Quality Supervision and Inspection Institute. Wij hebben ISO9001 en EU-CE kwaliteitscertificatie overgegaan. Wij verstrekken hoogte - kwaliteitsproducten en de perfecte naverkoopdienst, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou