Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Hoe vul je een nieuwe Dewar-fles met vloeibare stikstof?

Reageer op advertentie

Er zit geen vloeibare stikstof in de gekochte Dewar-potten, alleen een fles, dus hoe vullen we de vloeibare stikstof correct en veilig? Na ontvangst van de nieuw gekochte pot, controleer of er geen oneffenheden of breuken zijn aan de buitenkant van de pot, of de binnenkant droog is, en of er geen vreemde voorwerpen in de pot zitten. Na deze controles kunnen we beginnen met het vullen van de vloeibare stikstof.

Bij het vullen van vloeibare stikstof moet u de tank voorkoelen, er eerst een kleine hoeveelheid vloeibare stikstof in gieten, en dan pas vullen. De vloeibare stikstof moet worden gevuld op een goed geventileerde plaats, zoveel mogelijk buiten. Als het toch binnen moet gebeuren, open dan de ramen en deuren voor een goede ventilatie, om het gevaar van een laag zuurstofgehalte als gevolg van de verdamping van vloeibare stikstof in de lucht te voorkomen. Het vullen met vloeibare stikstof moet langzaam en in kleine hoeveelheden gebeuren om het vulproces soepeler te laten verlopen. De eerste injectie van vloeibare stikstof zou ongeveer een derde van het volume van de Dewar-fles moeten zijn, en vervolgens zou de tank met vloeibare stikstof 24 uur moeten afkoelen en dan geleidelijk moeten worden gevuld tot de vereiste capaciteit.

Het is belangrijk op te merken dat de vloeibare stikstof met goede bescherming moet worden gevuld, aangezien de ultralage temperatuur van vloeibare stikstof bevriezing van het menselijk lichaam kan veroorzaken.

TianChi KGSQ vloeibare stikstof containers strikt de kwaliteitsspecificatie van "vloeibare stikstof biologische containers GB / T 5458-2012" in de productie, en alle producten zijn geslaagd voor de functionele test van het Product Quality Supervision and Inspection Institute. Wij hebben ISO9001 en EU-CE kwaliteitscertificatie overgegaan. Wij verstrekken hoogte - kwaliteitsproducten en de perfecte naverkoopdienst, gelieve te voelen vrij om ons te contacterenReageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou