Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Hoe weet ik hoeveel vloeibare stikstof er in de Dewar-fles zit?

Reageer op advertentie

Wanneer wij Dewar-flessen gebruiken om monsters te bewaren, zal de vloeibare stikstof te allen tijde vervluchtigen tot stikstofgas, zodat de vloeibare stikstof in de Dewar-fles langzaam zal afnemen totdat zij verdwijnt, maar naarmate de vloeibare stikstof in de fles afneemt, zullen de monsters die in de vloeibare stikstof zijn ondergedompeld ook worden beïnvloed door de temperatuur, zodat wij ervoor moeten zorgen dat de hoeveelheid vloeibare stikstof voldoende is.

Allereerst kunnen we de hoeveelheid vloeibare stikstof in de fles bepalen door de lege fles te wegen wanneer we de Dewar-fles krijgen, en deze vervolgens opnieuw te wegen nadat hij met vloeibare stikstof is gevuld, en het totale gewicht aan vloeibare stikstof daarvan af te trekken. Daarna weegt men de fles om de 3 à 5 dagen om na te gaan hoeveel vloeibare stikstof er nog over is, maar deze methode is tijdrovend en wordt meestal niet toegepast. De tweede methode is om een stevige houten stok te nemen, de weegschaal op de stok aan te geven en deze in de Dewar-fles te steken, en de positie van de vorst na verwijdering ervan is de hoogte van de vloeibare stikstof in de fles. Een andere manier is het alarm van TianChi, dat gewoonlijk in laboratoria wordt gebruikt. De sonde wordt boven het monster in de draagemmer of mand geplaatst, en het alarm wordt geactiveerd wanneer de vloeibare stikstof daalt tot de positie van de sonde, wat handig en nauwkeurig is om de hoogte van de vloeibare stikstof te kennen. Echter, vanwege de prijs van het alarm, is het meestal gemakkelijker en sneller om de tweede methode te gebruiken, maar het is noodzakelijk om beschermende maatregelen te nemen om bevriezing te voorkomen.

TianChi KGSQ vloeibare stikstof containers voeren strikt de kwaliteitsspecificatie van "vloeibare stikstof biologische containers GB / T 5458-2012" in de productie, en alle producten zijn geslaagd voor de functietest van Product Quality Supervision and Inspection Institute. Wij hebben ISO9001 en EU-CE kwaliteitscertificatie overgegaan. Wij verstrekken hoogte - kwaliteitsproducten en de perfecte naverkoopdienst, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou