Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automatisch vullen van vloeibare stikstof - Zelfregelende tanks voor vloeibare stikstof

Reageer op advertentie

Tanks met vloeibare stikstof worden vervaardigd om monsters te bewaren die een omgeving met een lage temperatuur nodig hebben om actief te blijven, maar zelfs met een nauwkeurig ontwerp kunnen handmatig vervaardigde tanks de verdamping van vloeibare stikstof niet tegenhouden, waardoor de tanks voortdurend met vloeibare stikstof moeten worden gevuld. Het vullen met vloeibare stikstof tot -196°C kan echter gemakkelijk bevriezing bij mensen veroorzaken. Om dit probleem op te lossen, heeft TianChi tanks met vloeibare stikstof geïntroduceerd die zichzelf onder druk zetten.

In tegenstelling tot gewone tanks met vloeibare stikstof, wordt de tank met vloeibare stikstof die zichzelf onder druk zet automatisch gevuld met vloeibare stikstof. De binnenste en buitenste lagen zijn gemaakt van roestvrij staal, dat een uitstekende corrosiebestendigheid en warmte-isolatie heeft, en de vacuümlaag in het midden is gevuld met adsorptiemiddel, een dun ingevoerd meerlaags composietmateriaal zonder olie en vet, met een uitstekende warmte-isolatie. Tegelijkertijd regelt de klep aan de mond van de tank de uitvoer van vloeibare stikstof in de tank. Wanneer u vloeibare stikstof in andere vloeibare stikstoftanks moet vullen, moet u slechts de boosterafsluiter openen en de druk in de tank tot ≥0.05MPa verhogen, en dan kan de vloeibare stikstof automatisch worden gevuld na het losschroeven van de afvoerklep, die geen menselijke dumping vereist en niet door elektriciteit zal worden beïnvloed, echt automatische zelf onder druk gezette vloeibare stikstoftank.

TianChi KGSQ de vloeibare stikstofcontainers voeren strikt de kwaliteitsspecificatie van "Vloeibare Stikstof Biologische Containers GB/T 5458-2012" in de productie uit, en alle producten hebben de functietest van het Instituut van het Toezicht en de Inspectie van de Productkwaliteit overgegaan. Wij hebben ISO9001 en EU-CE kwaliteitscertificatie overgegaan. Wij verstrekken hoogte - kwaliteitsproducten en de perfecte naverkoopdienst, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.
Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou