Catalogus

Verkoop Verse Container Stapelbare Opslagdoos voor Koelkast Groente Fruit Opslag Organisator

30.05.2023 00:05

Verkoop Verse Container Stapelbare Opslagdoos voor Koelkast Groente Fruit Opslag Organisator

Reageer op advertentie

Product Details
Koelkast opslag container- Deze verse doos is ontworpen met duidelijke doorzichtige muur en een binnen kleinere filter mand met gaten om u te laten wassen groenten en fruit gemakkelijk. En het heeft een deksel om fruit, groenten, vlees enz. langer vers te houden.


Kwaliteit materiaal- De container is gemaakt van BPA vrij voedsel-kwaliteit PET en PP plastic. Het materiaal is geschikt om in lage temperatuur zoals koelkast te houden. Maar zet het niet in de magnetron.

Multifunctionele opslag- De container is niet alleen voor groenten en fruit, maar ook vlees, kreeft zeevruchten, boter, Baconic, en droge vruchten om het even wat u wilt opslaan. Het deksel is ontworpen met afdichting, lucht- en waterdicht om het voedsel binnenin vers te houden.

Overal vrij te gebruiken thuis- Vergeleken met zware glazen containers, is deze ruimtebespaarder ook helder, maar licht en gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn zeer stevig en duurzaam. Gemakkelijk schoon te maken. Grote product spaarders maken uw koelkast en huis er netjes en georganiseerd uit.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Zhejiang