Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar fles, garantie transport veiligheid en zorg-vrij

Reageer op advertentie

Dewar-flessen zijn over het algemeen verdeeld in opslagtype en transporttype. Onder normale opslagomstandigheden is het voldoende om opslagtype Dewar flessen te gebruiken, die vloeibare stikstof langzamer kunnen laten verdampen en langer kunnen opslaan, maar onvermijdelijk zullen er transportsituaties zijn, hoe zorgen we voor een veilig transport van Dewar flessen en vloeibare stikstof in de flessen wanneer de reis hobbelig is.

TianChi transportabele Dewar flessen hebben een speciale anti-vibratie structuur met een beugel tussen de binnenste en buitenste lagen om de trillingsamplitude van de binnenste laag en de halsbuis te verminderen, die stevig en duurzaam is en niet gemakkelijk beschadigd kan worden; het lichtgewicht vliegtuig aluminium materiaal is corrosiebestendig en heeft een sterke warmte conserverende capaciteit; de vacuüm laag tussen de binnenste en buitenste sandwich is gevuld met isolatiemateriaal en iteratief verpakt met behulp van geavanceerde technologie om een goede vervluchtiging van vloeibare stikstof in de Dewar flessen te garanderen.

Wij zijn de producent, elke Dewarfles hier is handgemaakt in de fabriek, na lagen van proces en het testen, om ervoor te zorgen dat er geen probleem na het karton en het gevulde verpakkingstransport aan uw handen is. Wij zijn de garantiegever, vijf jaar vacuüm garantie, ISO9001, EU CE kwaliteitscertificering.

TianChi KGSQ vloeibare stikstof containers voeren strikt de kwaliteitsspecificatie van "vloeibare stikstof biologische containers GB/T 5458-2012" in productie, en alle producten zijn geslaagd voor de functionele test van Product Quality Supervision and Inspection Institute. Wij verstrekken hoogte - kwaliteitsproducten en de perfecte naverkoopdienst, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou