Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L vloeibare stikstoftank voor laboratorium met grote diameter

Reageer op advertentie

De dewarfles van de aluminiumlegering van TianChi KGSQ bestaat hoofdzakelijk uit omhulsel, voering, halsbuis, meerlaags adiabatisch lichaam en dragend vat, enz. Het omhulsel en de voering van de container worden gemaakt van de plaat van de aluminiumlegering, die de kenmerken van lichtgewicht, met hoge weerstand bij lage temperatuur en corrosieweerstand, enz. heeft. De halsbuis is gemaakt van glasstaal, dat een hoge mechanische sterkte en een kleine thermische geleidbaarheid heeft.

De serie met grote diameter combineert de voordelen van een laag verbruik van vloeibare stikstof en een gemiddelde capaciteit van de vriesdroogbuis. De grotere diameter en gemakkelijke extractie van het vriesdroogrek zijn geschikt voor langdurige opslag van biologische monsters en frequente extractie van monsters.

De meerlaagse adiabatische behuizing maakt gebruik van aluminiumfolie met uitstekende reflecterende eigenschappen als het reflecterende scherm en materialen met een lage thermische geleidbaarheid en lage uitgassnelheid als het warmte-isolatiemateriaal om thermische straling te verminderen.

De tussenlaag tussen de kuip en de binnenste single is in hoog vacuüm om thermische convectie van gas te voorkomen, en het adsorptiemiddel met grote adsorptiecapaciteit bij lage temperatuur wordt gebruikt om de lange termijn stabiele en betrouwbare prestaties van het vat te garanderen, en het product leven is niet minder dan vijf jaar.

TianChi KGSQ Dewar fles focus op Dewar fles productie voor 13 jaar, heeft een betrouwbare productieproces om het gebruik van Dewar fles zorgen-vrij, alle producten zijn geslaagd voor de functionele test van het Product Quality Supervision and Inspection Institute. We zijn geslaagd voor ISO9001 en EU CE kwaliteitscertificering. Wij zijn een fabrikant, die producten van hoge kwaliteit en een perfecte after-sales service, neem dan gerust contact met ons opReageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou