Catalogus

Schuimmachine voor het maken van zolen

21.06.2023 00:00

Schuimmachine voor het maken van zolen

Reageer op advertentie

Schuimmachine voor het maken van zolen is een soort fysieke schuimapparatuur die superkritische vloeistofschuimtechnologie gebruikt om kooldioxide of stikstof als schuimmedium in de superkritische schuimapparatuur te injecteren, zodat het gas en de gesmolten grondstof volledig gemengd en verspreid zijn om een eenfasige gemengde sol te vormen, die een grote hoeveelheid sol produceert. Door de drukval scheidt het gas zich af om een groot aantal bellenkernen te vormen. In het daaropvolgende koel- en vormproces groeit en vormt de bellenkern in de oplossing zich continu, waardoor een microcellulair geschuimd kunststofproduct ontstaat. De superkritische schuimapparatuur is een belangrijke apparatuur om dit proces te realiseren. Als professionele superkritische apparatuurontwerper en -fabrikant kan STRENGTH Equipment superkritische schuimapparatuur voor massaproductie en laboratoriumtoepassingen ontwerpen en vervaardigen om aan uw behoeften te voldoen. De schuimende agent van superkritische fomaing machine zou kunnen zijn N2 of CO2, het is tot de schuimende materiële vereisten.

TAIAN STRENGTH's belangrijkste schuimapparatuur is schoeisel materiaal schuimapparatuur, blad schuimapparatuur en andere high-tech gebieden van nieuwe materiële fysieke schuimapparatuur. Fysieke schuimende producten worden veel gebruikt in de ruimtevaart, luchtvaart, hogesnelheidsspoor, schoeisel materiaal, verpakkingsmaterialen, sportartikelen, speeltuin, milieubescherming decoratie en andere gebieden vanwege de bescherming van het milieu, geen vervuiling, geen chemisch residu en geur.

Voordelen van schuimende producten
1. Schuimende cellen zijn dunner en lichter. Fysisch schuimende cellen zijn dunner en lichter in gewicht.
2. Fysisch schuimende producten hebben betere mechanische eigenschappen.
3. Fysisch schuimende producten zijn kosteneffectiever, minder materiaal en afbreekbaar materiaal.
4. Milieuvriendelijk, geen vervuiling, geen chemische resten en geen geur

Opschuimbaar materiaal
Diverse polymere elastomeren zoals EVA, TPU, PE, PP, ABS, nylon, enz.


Toepassing
Superkritisch fysisch opgeschuimde producten zijn op grote schaal schoeisel, verpakkingsmateriaal, kinderspeelgoed, 5G-communicatie, vloermatten, motorvoertuigen, luchtvaart, fitnessapparatuur, isolatiematerialen voor de bouw, milieumuurstickers.




Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China