Catalogus

MYZG Q38 wiellader

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 wiellader

Reageer op advertentie

Voorlader machine met alle afmetingen met gratis reserveonderdelen

Q38 is een product dat onafhankelijk is ontwikkeld door MYZG. De lader is uitgerust met een krachtige Huadong-motor, hoogwaardige dubbele wisselaandrijving, vierwielaandrijving, volledig hydraulische besturing, sterk vermogen, hogere efficiëntie en een sterker milieuvriendelijk aanpassingsvermogen.

q38 lader is een high-end product voornamelijk voor het laden en lossen van losse materialen. De volledige machine is compact, flexibel in verrichting, van hoge het werk efficiency, geschikter voor verrichting in smal en klein gebied en in plaatsen zoals landbouwbedrijven, houtwerf en gemeentelijke bouw wijd gebruikt.

1. Het is uitgerust met de motor die de vereisten van de emissienorm van China II, met sterke macht, met geringe geluidssterkte en betrouwbare prestaties ontmoet.

2er wordt gebruikgemaakt van een hydraulische koppelomvormer met drie elementen en een asvast transmissiehuis, met een hoge betrouwbaarheid en gemakkelijk te onderhouden; er wordt een versterkte MYZG-aandrijfas geconfigureerd, met een grote draagcapaciteit, lange levensduur en hoge betrouwbaarheid.

3. Er wordt gebruikgemaakt van een lastafhankelijk volledig hydraulisch stuursysteem, met lichte en snelle besturing en betrouwbare energiebesparende eigenschappen; er wordt gebruikgemaakt van een hydraulisch systeem met pilotbesturing, met een hoge bedrijfsefficiëntie en is licht en gemakkelijk te bedienen.

4. Er wordt gebruikgemaakt van een versterkte voor- en achterashet systeem maakt gebruik van voor en achter versterkte frames die 200.000 keer vermoeidheidstests hebben doorstaan, met een sterke draagkracht, redelijke verdeling van de machinelast over de hele machine en een goede stabiliteit.

5. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe cabine met stalen structuur, die zorgt voor een breed zicht, een grotere werkruimte en goede afdichtingsprestaties; de airconditioner kan optioneel worden geïnstalleerd, wat zorgt voor een goed comfort.

6elektrisch systeem keurt high-end en volwassen elektrische apparatuur element, waardoor het stabiel en betrouwbaar.

7. Motorkap is ontworpen met grote deur, waardoor het handiger voor reparatie en onderhoud.

8. Bak is gemaakt van uitstekende type snijplank. De onderste antifrictieplaat is verdikt, met weinig snijweerstand, hoge volheidscoëfficiënt en hoge betrouwbaarheid.

MYZG machines worden geëxporteerd over de hele wereld, ongeveer meer dan 130 landen. We gebruiken merk motor, de bijpassende onderdelen van de machine zijn gemakkelijk te krijgen, en de motor kan worden gewijzigd in vele merken zoals Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar, enz.

MYZG hebben een perfecte after-sales service, en bieden een jaar garantie. Onze prijs is meer concurrerend en de goede service goed ontvangen door klanten.
Elke machine geproduceerd door Mingyu moet ondergaan verschillende strenge tests, en het kan uiteindelijk worden geleverd aan klanten alleen nadat alle tests zijn voltooid en gekwalificeerd.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
China

Locatie
Mingyu Schwerindustrie